Nehéz hétkezdés után csodálatos hét vár ránk: két csillagjegynek azonban nem árt résen maradnia

Forrás: Shutterstock -
heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Nehezen indul a hét, hétfőn kora reggel már telihold lesz, ami feszültséget, vitát, nézeteltéréseket hozhat a nap további részére. Viszont, ha ezt túléljók nyugodt és csodás pillanatokkal teli hétnek nézhetünk elébe. 

A hétfő rendesen ki akar minket hozni a sodrunkból, de aki kitartó és sikerült megőrizni a higgadtságát, annak könnyű dolga lesz a hét további napjaiban. Szépen fognak alakulni a dolgok, érdemes kivárni.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

A vita és a balhés helyzetek elkerülése érdekében fontos, hogy odafigyelj arra, hogyan fogalmazod meg a mondanivalódat. A hónap utolsó napjai jól telnek majd, az első decemberi hétvége azonban kissé feszült és lelkessé is tesz egyszerre. Ennek köszönhetően intenzív álmaid lesznek éjszakánként, figyelj oda, mit üzenhetnek számodra. Az első adventi gyertyát ne felejtsd el meggyújtani vasárnap.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

A pénz körül forognak a gondolataid, izgulsz amiatt, hogy nem sikerül jól beosztanod. Ne fordíts rá ennyi időt, az egészség, a szeretet és a harmónia mindennél fontosabb. Koncentrálj ezekre és ha segítségre van szükséged, ne félj másokhoz fordulni. December első éjszakáján nyugtalanul alszol majd és sokfélét fogsz álmodni.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A hétfőt kell csak kibírnod és utána már gyerekjáték lesz számodra a hét további része. Bízz a legjobbakban, kitartásod komolyan megtérül majd. Pénteken nemcsak a december indul, hanem bolygód, a Merkúr a Bakba lépve leegyszerűsíti a kommunikációt.


Nehéz hétkezdés után csodálatos hét vár ránk: két csillagjegynek azonban nem árt résen maradnia Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Fontos, hogy odafigyelj az egészségedre és ne vállald túl magad. Szerdán és pénteken szuper fényszögek állnak majd a segítségedre, hogy odafigyelj magadra és a körülötted lévőkre is. Péntekre virradóan próbáld meg felidézni az álmaidat, mert jós erejűek lesznek!

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Kerüld a vitákat gyerekkel vagy gyerekes felnőttel hétfőn. Bár nagy lesz a kísértés, hogy kioktass másokat, fogd vissza magad. Másnap rá fogsz jönni, hogy ez csak egy csapda volt, és jól tetted, hogy nem estél vele. Nyugis november után mozgalmas december érkezik, hétvégén valaki vagy valami nagy hatással lesz rád. Gyorsan fejtsd meg, hogy milyen gyengepontodat érinti, mert abban a pillanatban, ahogy rájössz, az egész okafogyottá válik.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.