Heti horoszkóp 2023. december 4-10.: A Bika szerencsés lesz, az Ikrek kiszolgáltatottnak érezheti magát

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp horoszkóp
Kellemes hét után feszültebb, nyomasztóbb hétvége vár majd szinte minden jegyre. Bár a kíhívásokat mindenki más-más életterületen tapasztalhatja meg, jobb most kerülni a konflikusokat vitákat. Heti horoszkóp következik. 

Ahogy a szerelemben, a Bikának az élet többi területén is sikereket és megnyugvást hozhat a hét. A jó bolygóállások azonban a hétvégére már nem lesznek az égen, sőt, feszült konstellációk adódnak. Az Ikrek úgy érezhetik, hogy az események kiszolgáltatottjai, ami talán így is van, de ne felejtsék, hogy mindezek korábbi cselekedeteiknek a lenyomata. Akárhogy is, a legjobb, ha már lélekben készülünk a karácsonyra: az első gyertya már ég az adventi koszorún.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

December első hete két téma körül forog. Az egyik az anyagi helyzeted, a munkád, a jövőd megtervezése, megalapozása. A föld jegyekben járó bolygók csodás fényszögei kellő türelmet és józanságot adnak ehhez. A másik téma az érzelmek megengedése. A mélyben fontos folyamatok zajlanak, amelyek az ünnepek közeledtével felerősödnek. Hétvégén ez tisztító könnyekben nyilvánulhat meg.

A Kosnál a mélyben tisztító lelki folyamatok zajlanak Forrás: Shutterstock

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Nagyszerű hét vár rád. Egy csodás bolygóháromszög áll össze az égen hétfőtől péntekig, amely a stabilitásról, a szerencséről és az eredményekről szól. A háromszög három csúcsán összesen öt bolygó áll: Hold, Merkúr, Jupiter, Uránusz, Plútó. Ezek óriási energiák, és óriási lehetőségek. Sajnos most sem úszod meg akadályok nélkül. A hétvégén már három bolygószembenállás kritikát szimbolizál.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Ezen a héten frusztrálhat, hogy az égi folyamatok szerint nem sok beleszólásod lesz az aktuális eseményekbe. Ne parázz rajta! Hidd el, minden megy a maga útján. Elgurítottál egy bowling golyót, és most dőlnek a bábuk, ami azt is jelenti, hogy eldőlnek bizonyos dolgok. Közben jó híreket kapsz a munkáddal, a karriered alakulásával kapcsolatosan. Hétvégén add át magad advent szellemének, járjon át a hála érzése!

A többi jegy heti horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.