Heti horoszkóp 2024. február 19-25.: feszültségekkel teli napok jönnek

asztrológia, Halak, horoszkóp
Shutterstock -
kihívás asztrológia Halak
A bolygóállások most leginkább nehézségeket hoznak, így a legtöbb jegy kihívásokkal küzd a héten. Lesz, akinek a munkájában adódnak megoldandó problémák, mások a párkapcsolatukban érezhetnek apróbb zökkenőket. A legnehezebb nap talán a szombati szökőnap lesz, de aztán újra a helyükre kerülnek a dolgok.

Az Ikreknek kétségei támadhatnak, a Bika átértékelheti a jövőjét, a Kos most figyeljen oda az egészségére. A Rák csütörtökön a pénzügyek és a kommunikáció terén ütközik nehézségekbe, az Oroszlán megsértődhet. A Szűzet ezer féle hatás éri, a Mérlegnél kipattanhat az isteni szikra. A Skorpió ne vitázzon se gyerekkel, se gyerekes felnőttel, a Nyilast ingatlanügyek nyomaszthatják. A Bakot a bőbeszédű emberek idegesítik fel, a Vízöntő, ha vásárolna, ne szombaton költekezzen. Hétfőn hajnalban a Nap belépett a Halakban, amit hamarosan a Merkúr is követ.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Vontatottan indul a heted. Ha túl sok a feladatod, nem tudod eldönteni, mivel kezdj. A bolygók szerint szerdáig csak a rutint intézd! Csütörtökön egy Mars-Vénusz együttállás inspirálóan hat rád, ekkor behozhatod az esetleges lemaradást. Szombat szökőnap. Ezen a napon tripla bolygószembenállás arra int, hogy vigyázz az egészségedre! Ám ez nem egyetlen napos kihívás… 

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Lassan enyhül a munkahelyi nyomás. Ha eddig nem tettél meggondolatlan lépést, akkor ezen a héten se tedd! Egy csütörtöki Mars-Vénusz együttállás megvilágosító erővel bír. Átértékelheted a pozíciód jelentőségét és/vagy a jövődet. Péntektől kapcsolódj be minél több beszélgetésbe, nehogy lemaradj valami fontos információról! Ez február utolsó hétvégéjére is vonatkozik… 

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Hétfőre virradóan fontos álmod lehet. Próbáld megjegyezni, és a nap során megfejteni! Hétfőn a Nap, pénteken bolygód, a Merkúr lép a Halakba, melyek a karriered fejlődésében szimbolizálnak kedvező fordulatot. De ne siess! Sajnos szombaton tripla bolygószembenállás lesz az égen, ami több kétséget hoz elő. Addig ne dönts, amíg nem egyértelmű az irány, a cél! Bölcsen teszed, ha vársz.

A többi jegy heti horoszkópját itt olvashatod el. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.