Lelepleződtek: íme, azok a csillagjegyek, akik hajlamosak a hazudozásra

Forrás: Shutterstock -
füllentés asztrológia horoszkóp hazugság
Ha valaha is kíváncsi voltál arra, hogy a hozzád közel álló személyek mennyire őszinték, akkor most megtudhatod. Íme, az a 4 csillagjegy, akik hajlamosak a hazudozásra, füllentésre.

Akadnak a csillagjegyek között olyanok, akik képesek kiszínesíteni a történeteiket, de nem mindenki aljas okból folyamodik a füllentéshez: vannak, akik az álmodozó jellemük miatt szakadnak el kissé a valóságtól. 

Ikrek

A dinamikus és alkalmazkodó természetükről ismert Ikreket a Merkúr, a kommunikáció bolygója uralja. Bár szellemességük és bájuk kiváló beszélgetőpartnerekké teszi őket, hajlamosak kicsit szépíteni a történeteiken. Az Ikrek magával ragadó sztorikat szőhetnek, elmosva a tény és a fikció közötti határt. Ha egyy Ikrekkel találkozol, ne feledd, hogy a történeteik gyakran inkább a szórakoztatásról szólnak, de nem céljuk a megtévesztés.

Halak

A Halak a Neptunusz, vagyis az álmok és illúziók bolygója által uralt vízjegy. A Halak élénk képzeletükről és érzelmi mélységükről ismertek. Ez a kombináció néha arra készteti őket, hogy megváltoztassák a valóságot, akaratlanul is olyan forgatókönyveket alkotva, amelyek nem feltétlenül felelnek meg az igazságnak. Ha társasági körödben Halakkal találkozol, értékeld a kreativitásukat, de légy tekintettel az álmodozó természetükből fakadó potenciális füllentésekre.

Mérleg

A Mérlegeket a Vénusz, a szerelem és a harmónia bolygója irányítja. Ezek az egyének a kapcsolatokban az egyensúly és a harmónia hívei. Mindenképpen szeretnék megőrizni a kellemes dolgokat, ez a vágy azonban arra késztetheti őket, hogy kerüljék a konfrontációkat. A béke fenntartása érdekében a Mérlegek az igazság elferdítéséhez folyamodhatnak. Lényeges, hogy legyünk szemfülesek, ha Mérlegekkel van dolgunk, és próbáljuk megérteni, hogy ők csupán a harmonikus légkör megteremtésén fáradoznak.

Nyilas

A Nyilas, a tüzes íjász, akit a Jupiter, a terjeszkedés bolygója irányít. A Nyilasok határtalan optimizmusukról és lelkesedésükről ismertek. Bár pozitív szemléletük rendkívül frissítő lehet, néha túlzásokba is eshetnek. A Nyilasok akaratlanul is megszépíthetik a történeteket, hogy izgalmasabbá vagy felemelőbbé tegyék azokat. Fogadjuk örömmel a pozitivitásukat, de legyünk tisztában azzal, hogy az elbeszéléseik nem teljesen fedik a valóságot - írja az Astrotalk.

Káoszkirálynők: 4 csillagjegy, akiknek a zűrzavar a lételemük

Vannak, akik csak akkor érzik magukat komfortosan, ha kiszámíthatóak a napjaik és rend van körülöttük. Ekkor tudnak világosan gondolkozni, az átláthatóság fontos feltétele a jó közérzetüknek. Másokat azonban a zűrzavar inspirál, és amire rendet tesznek benne, újra csatatér lesz az életük.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.