Mondd meg, mikor születtél, mutatjuk, melyik állat vigyáz rád!

Powerful,Autumn,Nymph,,Queen,Goddess,Lady.,Long,Red,Light,Dress
Shutterstock -
indián horoszkóp horoszkóp ezotéria totemállat
Az indián horoszkóp alapja a jegyekhez tartozó totemállat. Hitük szerint minden jegyet egy-egy állat támogat erejével, bölcsességével, szent tulajdonságaival.

 

SÓLYOM - Március 20-április 19.

Kiváló vezető, mert céltudatos, gyors észjárású és bölcs. Azonnal átlátja a helyzetet, nem habozik, hanem dönt. De mivel úgy véli, kifogyhatatlan az ereje, sokszor annyi mindent akar elintézni, hogy belebonyolódik. Előfordul, hogy a többiekkel lekezelően viselkedik. 

HÓD - Április 20-május 20.

Kitartó és céltudatos. Szorgalmas, amit eltervezett, azt meg is oldja. Egyetlen egy gyengesége van, hogy nem bírja a változásokat. Ha kizökkentik a stabil rendből, amit megszokott, elveszti a talajt. Ha elszomorodik, a finomságokhkal vigasztalja meg magát. Becsületes, őszinte, megbízható. 

SZARVAS - Május 21-Június 20.

Őrületes energiája van, egész nap csak futna, futna. Sokoldalú és kreatív. Nem bírja a favágó-munkát. Szeret kockáztatni, akkor is játszik, ha belebukik. Annyi minden érdekli, bár több ideje lenne elmélyülni a különböző témákban. Nincsenek konfliktusai, nincsenek haragosai, mindenkivel megtalálja a hangot. Minden helyzetben feltalálja magát, könnyedén szót ért idegenekkel is.

HARKÁLY - Június 21-július 21.

Ezt a jegyet a szíve irányítja, képtelen a logika mentén döntéseket hozni. Hangulata, mint a háborgó tenger, máskor meg elsimul és lágyan ringatózik. Hűséges, kiáll a szeretteiért, és azokért, akikre felnéz valamiért. Nem az anyagiak irányítják, nem is a hatalom, csakis a szíve. 

totemállatMelyik totemállat a szellemi vezetőd? Fotó: Shutterstock

Fontos leszögezni, hogy a kedvenc állatod nem biztos, hogy a totemállatod. Sőt, lehetséges, hogy épp egy olyan áll melletted születésed óta, amitől félsz, viszolyogsz, vagy a lehető legtávolabb érzed magadtól, már, ami a fajtáját illeti. Az is elképzelhető, hogy a te totemállatod egy képzeletbeli lény. Az, hogy számodra mit jelent a saját totemállatod, egy tanulási, megismerési folyamat révén derülhet ki, ami fokozatos és folyamatos. Ám vannak olyan jellemzők, amik alapvetően hozzájuk tartoznak: erről itt olvashatsz többet. 
 

LAZAC - Július 22- augusztus 21.

Kissé fanyar humora néha bántó, pedig mindig a szíve irányítja. Nem szívesen mondja ki, mit érez, magában tartja, és örökre az emlékezetébe vési. Nagyon népszerű, mert isteni a humora, nagy társaság rajong érte. Nagyvonalú, bőkezű, adakozó. Ért az emberekhez, szívesen követik a többiek. Csak el ne bízza magát. 

MEDVE - Augusztus 22-szeptember 21.

Tudja, mi a dolga, véghez is viszi, amíg fel nem dühítik. Megbízható, kedves, bár olykor megorrol a többiekre. Rettenetesen erős, órisi a munkabírása, és szép szavakkal, becsületes bánásmóddal mindenre rá lehet venni. De jaj annak, aki átveri! 

HOLLÓ - Szeptember 22-október 22.

Kedves, barátságos, engedékeny. Bár a külseje olykor zord, mert például imádja a fekete göncöket, lágyszívű. Kiváló társ, remek barát, megbízható munkatárs. Együttérző, diplomatikus és igazság szerető. Gondot okozhat neki, hogy mivel nem száll szembe önmagáért, eltapossák a többiek. 

KÍGYÓ - Október 23-november 22.

Tűz izzik benne. Pontosan tudja, mit akar, és nem tágít ettől. Ügyesen érvényesíti az akaratát, gond nélkül manipulál másokat. Hallatlanul jó emberismerő, azonnal meglátja a másikban a lényeget, és ki is használja. A kígyó az indián mitológiában a megújulás, újjászületés állata is. 

BAGOLY - November 23-december 21.

A bölcsesség megtestesítője. A világ megismerésének vágya hajtja előre. Rosszul viseli a kötöttségeket, mindig újabb és újabb célokra van szüksége. Hit, erő, optimizmus jellemzi. Igazi idealista. Imád vitatkozni, főleg elvont kérdésekről.

 

LÚD - December 22-január 19.

Kissé makacs, de előrelátó és megfontolt. Szorgalmasan végzi a dolgát, apró lépésekkel, de előre halad. Nagy a szája, de becsületes és jószívű. Lehet rá számítani. Kicsit merevek az erkölcsi nézetei, és másokat is erre az útra hajt. Viszont roppant szavahihető és megbízható. 

VIDRA - Január 20-február 18.

Az újdonságok vonzzák. Folyton menésben van, képtelen megülni a fotelban. A folytonos változás a lételeme. Ő az újító, a forradalmár, remek, meglepő meglátásai vannak, bár néha kissé szokatlan a látásmódja. Mindig segít a gyengébbeknek, gyűlöli a hatalmaskodást, az önkényeskedést.
 

FARKAS - Február 19-március 20.

Bár zord és néha rémisztő a külseje, meglepően érzékeny. Hatalmas szíve van, segítőkész, de keményen tud küzdeni, ha úgy hozza a sors, hogy erre van szükség. A közösség fontos szereplője, szívén viseli mások sorsát. Általában szívesen dolgozik csapatban, ám időnként szüksége van egyedüllétre is, amikor a saját útját járhatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.