Mondd meg, mikor születtél, mutatjuk, melyik állat vigyáz rád!

Powerful,Autumn,Nymph,,Queen,Goddess,Lady.,Long,Red,Light,Dress
Shutterstock -
indián horoszkóp horoszkóp ezotéria totemállat
Az indián horoszkóp alapja a jegyekhez tartozó totemállat. Hitük szerint minden jegyet egy-egy állat támogat erejével, bölcsességével, szent tulajdonságaival.

 

SÓLYOM - Március 20-április 19.

Kiváló vezető, mert céltudatos, gyors észjárású és bölcs. Azonnal átlátja a helyzetet, nem habozik, hanem dönt. De mivel úgy véli, kifogyhatatlan az ereje, sokszor annyi mindent akar elintézni, hogy belebonyolódik. Előfordul, hogy a többiekkel lekezelően viselkedik. 

HÓD - Április 20-május 20.

Kitartó és céltudatos. Szorgalmas, amit eltervezett, azt meg is oldja. Egyetlen egy gyengesége van, hogy nem bírja a változásokat. Ha kizökkentik a stabil rendből, amit megszokott, elveszti a talajt. Ha elszomorodik, a finomságokhkal vigasztalja meg magát. Becsületes, őszinte, megbízható. 

SZARVAS - Május 21-Június 20.

Őrületes energiája van, egész nap csak futna, futna. Sokoldalú és kreatív. Nem bírja a favágó-munkát. Szeret kockáztatni, akkor is játszik, ha belebukik. Annyi minden érdekli, bár több ideje lenne elmélyülni a különböző témákban. Nincsenek konfliktusai, nincsenek haragosai, mindenkivel megtalálja a hangot. Minden helyzetben feltalálja magát, könnyedén szót ért idegenekkel is.

HARKÁLY - Június 21-július 21.

Ezt a jegyet a szíve irányítja, képtelen a logika mentén döntéseket hozni. Hangulata, mint a háborgó tenger, máskor meg elsimul és lágyan ringatózik. Hűséges, kiáll a szeretteiért, és azokért, akikre felnéz valamiért. Nem az anyagiak irányítják, nem is a hatalom, csakis a szíve. 

totemállatMelyik totemállat a szellemi vezetőd? Fotó: Shutterstock

Fontos leszögezni, hogy a kedvenc állatod nem biztos, hogy a totemállatod. Sőt, lehetséges, hogy épp egy olyan áll melletted születésed óta, amitől félsz, viszolyogsz, vagy a lehető legtávolabb érzed magadtól, már, ami a fajtáját illeti. Az is elképzelhető, hogy a te totemállatod egy képzeletbeli lény. Az, hogy számodra mit jelent a saját totemállatod, egy tanulási, megismerési folyamat révén derülhet ki, ami fokozatos és folyamatos. Ám vannak olyan jellemzők, amik alapvetően hozzájuk tartoznak: erről itt olvashatsz többet. 
 

LAZAC - Július 22- augusztus 21.

Kissé fanyar humora néha bántó, pedig mindig a szíve irányítja. Nem szívesen mondja ki, mit érez, magában tartja, és örökre az emlékezetébe vési. Nagyon népszerű, mert isteni a humora, nagy társaság rajong érte. Nagyvonalú, bőkezű, adakozó. Ért az emberekhez, szívesen követik a többiek. Csak el ne bízza magát. 

MEDVE - Augusztus 22-szeptember 21.

Tudja, mi a dolga, véghez is viszi, amíg fel nem dühítik. Megbízható, kedves, bár olykor megorrol a többiekre. Rettenetesen erős, órisi a munkabírása, és szép szavakkal, becsületes bánásmóddal mindenre rá lehet venni. De jaj annak, aki átveri! 

HOLLÓ - Szeptember 22-október 22.

Kedves, barátságos, engedékeny. Bár a külseje olykor zord, mert például imádja a fekete göncöket, lágyszívű. Kiváló társ, remek barát, megbízható munkatárs. Együttérző, diplomatikus és igazság szerető. Gondot okozhat neki, hogy mivel nem száll szembe önmagáért, eltapossák a többiek. 

KÍGYÓ - Október 23-november 22.

Tűz izzik benne. Pontosan tudja, mit akar, és nem tágít ettől. Ügyesen érvényesíti az akaratát, gond nélkül manipulál másokat. Hallatlanul jó emberismerő, azonnal meglátja a másikban a lényeget, és ki is használja. A kígyó az indián mitológiában a megújulás, újjászületés állata is. 

BAGOLY - November 23-december 21.

A bölcsesség megtestesítője. A világ megismerésének vágya hajtja előre. Rosszul viseli a kötöttségeket, mindig újabb és újabb célokra van szüksége. Hit, erő, optimizmus jellemzi. Igazi idealista. Imád vitatkozni, főleg elvont kérdésekről.

 

LÚD - December 22-január 19.

Kissé makacs, de előrelátó és megfontolt. Szorgalmasan végzi a dolgát, apró lépésekkel, de előre halad. Nagy a szája, de becsületes és jószívű. Lehet rá számítani. Kicsit merevek az erkölcsi nézetei, és másokat is erre az útra hajt. Viszont roppant szavahihető és megbízható. 

VIDRA - Január 20-február 18.

Az újdonságok vonzzák. Folyton menésben van, képtelen megülni a fotelban. A folytonos változás a lételeme. Ő az újító, a forradalmár, remek, meglepő meglátásai vannak, bár néha kissé szokatlan a látásmódja. Mindig segít a gyengébbeknek, gyűlöli a hatalmaskodást, az önkényeskedést.
 

FARKAS - Február 19-március 20.

Bár zord és néha rémisztő a külseje, meglepően érzékeny. Hatalmas szíve van, segítőkész, de keményen tud küzdeni, ha úgy hozza a sors, hogy erre van szükség. A közösség fontos szereplője, szívén viseli mások sorsát. Általában szívesen dolgozik csapatban, ám időnként szüksége van egyedüllétre is, amikor a saját útját járhatja.


A totemállatokról bővebben itt olvashatsz. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.