Napi horoszkóp 2024. február 1.: az Oroszlán vigyázzon, ármánykodók a láthatáron!

horoszkóp, szenvedély, piros, vörös
Shutterstock -
szenvedély asztrológia napi horoszkóp horoszkóp viszály
A Skorpió Hold több jegy életébe szenvedélyt, de veszekedést is hozhat, a Rák és az Oroszlán és a Nyilas jobb, ha óvatos lesz. Napi horoszkóp következik.

A Skorpió Hold feszültséget, vitát generálhat, ugyanakkor több jegy életében felizzik a szenvedély. Most jó, ha megvizsgáljuk, mindig azzal töltjük- e az időnket, amivel érdemes, és ha nem, változtassunk. A Halak próbáljanak meg a lényegre koncentrálni, ne hagyják, hogy folyton elsodorják az érzései. A Vízöntő jobban teszi, ha kreatív tevékenységbe öli az indulatait, a Bika ma különösen befogadó lehet a kultúra iránt. 

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma este már átlép a Hold a Skorpióba, ami szenvedélyes estét ígér. Lehet ez szerelmi szenvedély, de veszekedésre való alkalom is, reméljük, inkább az előbbi. Minden esetre kerüld a megjegyzéseket kényes kérdésekben, mivel egy apró szikra is elegendő lehet a robbanáshoz. 

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Csak este vált jegyet a Hold, így még ma is fokozottan érzékeny leszel a stílusra, ami mint tudjuk, maga az ember. Keress kulturális programot: menj színházba, moziba, kiállításra, koncertre! Ezeket most különösen tudod értékelni. 

mozi
A Bikának remek program lehet estére a mozi vagy színhéz. 
Forrás: Thinkstock

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Egy olyan kérdés kerülhet terítékre a környezetedben szerdán, amely lelkileg téged is közelről érint és amiben nehéz megőrizni az objektivitásodat. Ha azonban azt hiszed, hogy attól bármi is jobb lesz, hogy vitába szállsz valakivel ez ügyben, akkor nagyon tévedsz. 

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Légy ma picit óvatosabb, ha bármilyen döntést kell hozni, mert nem biztos, hogy minden információ a rendelkezésedre áll. Ma nem minden az és annyi, aminek látszik, így szinte lehetetlen teljesen megfontoltan választani.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod el. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.