Napi horoszkóp 2024. február 9.: újhold lesz a Vízöntőben, és ez mindenkire hat

horoszkóp, újhold, hold
Shutterstock - muratart
asztrológia napi horoszkóp horoszkóp
A Kosokban kozmikus energiák dolgoznak, a Bika napja várakozással telik. Napi horoszkóp következik.

Pénteken újhold lesz a Vízöntőben, ami egészen új megvilágításba helyezi a dolgokat. 

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken még sok mindent bepótolhatsz, amit az elmúlt napokban elmulasztottál. Olyan kozmikus energiák munkálnak benned, hogy azon még magad is meg fogsz lepődni. Állj a sarkadra és told végig ezt a mai napot teljes erőbedobással. 

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A pénteki napod várakozással telhet, talán fontos lenne, hogy tisztázódjanak bizonyos kérdések, részletek, amik befolyásolják a terveidet. Most is, mint mindig, ha türelmes tudsz lenni, a sikered szinte borítékolva van. 

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha van olyan dolog, amelyben már egy ideje elakadtál, akkor a pénteki napot szeretni fogod, mivel az energia, amit kapsz, most át fog lendíteni egy holtponton. Igaz lehet ez a magánéletre is. Ha pedig üzleti tárgyalásod van, akkor a mai nap remek lehet erre is. 

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pénteken különösen vigyázz arra, hogy ne hajtsd túl magadat, mert nagy sebességnél néha nehéz irányban tartani a kormányt - átvitt értelemben is... Csak annyit vállalj be egyszerre, amit kényelmesen teljesíteni tudsz. 

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Hiába van péntek, te ma ragyogsz és kitűnsz a tömegből, újhold van, ami nagyon kedvező számodra. Lehetőséged lesz arra, hogy megmutasd azt a hihetetlen lelki erőt és tettvágyat, amely benned munkál. Bizonyíthatsz, példát mutathatsz és ezzel a környezetedet is jobb teljesítményre ösztönözheted. 

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma egy igazi energia-vámpírral lehet dolgod, egy olyan személy keresztezheti az utadat, akit legszívesebben messze elkerülnél, mivel ő az, akinek a közelében mindig úgy érzed, mintha folyamatosan fogyna az erőd. Csökkents le az időt, melyet a közelében töltesz.

A többi csillagjegy napi horoszkópját itt olvashatod. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.