Rontás és átok: mi a különbség?

In,A,Voodoo,Doll,Are,Needles,Pricked
Shutterstock/Copyright (c) 2016 Rainer Fuhrmann/Shutterstock. No use without permission. - Rainer Fuhrmann
rontás átok aura csakra
Ha tompábbak vagyunk, esetlenebbek, szemünk karikás, vállunk beesett, és semmi sem sikerül, lehet, hogy elátkoztak.

Elátkoztak, megrontottak... Két borzalom, amivel nem tudunk mit kezdeni, hacsak nem vagyunk boszorkányok. Jó, nem kell igazi boszorkánynak lenni, elég, ha van valamicske okkult képességünk, vagy legalább ismerünk valakit, akinek van. 

Rontás és átok. A két szó bár hasonlít, nem azonos tartalmú. De mindkettő alapja a rossz energia, amit egy rossz akaratú személy áraszt magából. 

A rontás

Megrontani bárki tud, nem kell hozzá végzettség, elég az erős akarat, ami sokáig kitart. A hirtelen haragúak nem tudnak megrontani, a rontáshoz türelem és kitartás kell, és dúló-fúló erős érzelem. Ez a hosszan árasztott negatív energia a célpont auráján fejti ki hatását, és a csakrákon keresztül működik. 

Akit rontás ér, először nyugtalan lesz, széthullott, fáradékony és erőtlen.

Rosszul alszik, és ha mégis, rémálmai lesznek. Eljuthat odáig is, hogy már nem tudja uralni és vezetni a saját életét. Az életében súlyos negatív változások állhatnak be, például anyagi téren vagy az egészség területén. 

Tired,Middle,Aged,Woman,Lying,In,Bed,Can't,Sleep,Late

Ha elátkoztak, erőtlenné, kedvetlenné válsz 
Forrás: Shutterstock

Tudunk segíteni magunkon!

Segíthetünk magunkon, ha megnöveljük a rezgésszintünket, például hálát adunk naponta többször mindenért, amiért csak lehet, időt töltünk azokkal, akiket szeretünk, megbocsátunk mindenkinek, akikre haragudtunk. Ez esetben az auránk megerősödik, és megóv a negatív hatásoktól, sőt, a rossz energiát visszaveri a feladóhoz. 

Az átok

Az átok súlyosabb hatás, nehezebben is kivédhető, mint a rontás. Egy olyan személytől ered, akinek nagyon erős a személyisége, és akiből mérhetetlen haragot váltottunk ki. A fájdalom és szenvedés olyan elviselhetetlen mértékű nála, hogy az érzelem szavak formájában kitörve egy sötét energetikai gócpontként manifesztálódik , mely felér egy démoni, okkult beavatkozás erejével. 

Míg a rontás egy meghatározott személyre fókuszál, az átoknak kevésbé kiszámítható a célja: olyan ez, mint egy fertőzés, mely alanyról alanyra, vagy emberről tárgyakra, helyekre is terjedhet.
Hosszan fennálló, sötét, vak gyűlölet esetén egy egész életen át vissza-visszatérő kudarcok, szerencsétlenségek érik az átkozottat. Az átoktól való megszabaduláshoz nem elég a saját auránk erősítése, szükség van egy okkultizmusban jártas, külső személy bevonására is. 

Ha olvasnál még a témáról, az Astroneten megteheted! 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.