TESZT - Melyik cicát választod? Sokat elárul rólad!

nő, macska, otthon
KDdesign_photo_video/Shutterstock - KDdesign_photo_video
személyiség teszt cica macska
Egy macskának millió arca van, és igen tarka személyisége. Ha választasz egy macskát, öntudatlanul kiválasztod a hozzád hasonlót.

Aranyos? Kedves? Morcos? Akaratos? Melyik cicát vinnéd haza? Ez az őszinte személyiségteszt megmutatja, milyen is vagy valójában.

1. cica: Hagyjál békén!

Ha a szőrmók cicát választottad, sokan szeretnének a közeledbe férkőzni, hiszen különleges vagy, irtó cuki, és vicces. Ám te nem akarsz mindig barátkozni, jobban örülsz, ha békén hagynak, és megvárják, amíg kezdeményezel. Azt sem lehet tudni rólad, hogy naiv vagy-e, vagy inkább érdektelen. Az biztos, ha jó a kedved, ez a többiekre is átragad. Nincs túl sok barátod, de a családodat imádod, és ők is téged.

 

2. cica: Várj, ezt még át kell gondolnom. 

Egészen különleges vagy, ha az értelmi képességeidet nézzük. Értesz a matekhoz, jó az íráskészséged, megszereled az elektromos kütyüket, és még a számítógéphez is értesz. Ha megkérdezik tőled, tudsz-e sakkozni, azt feleled, biztos, de még nem próbáltam. Legalább két idegen nyelven beszélsz, de ha nem, gyorsan kezdj el nyelvet tanulni, mert ahhoz is van tehetséged. Egyetlen dologhoz nincs érzéked, és az a pénz. Sebaj, mindig lesz körötted olyan, aki jó tanácsot ad.  

 

3. cica: Védjen már meg valaki! 

Te vagy az a nő, aki mindig magára tereli a férfiak figyelmét. Mert annyira bájos vagy, annyira szépséges, és olyan gyámoltalan. Azt gondolják, folyton ott kell állniuk melletted, mert ha nem, még valami bajod esik. Pedig dehogy, tudsz te vigyázni magadra! Nagyon is talpraesett vagy, okos és rafinált. De szerencsére ezeket a képességeidet sosem használod mások ellen. 
 

 

4. cica: Simán megvédem magam!

Az élet mindent rád zúdított már, ami nem kellemes. Volt, hogy nyomorogtál, féltél, fáztál, éheztél, olyan is volt, hogy nem szeretett senki. De tudod, mi lett belőled? Egy gyönyörű, tapasztalt, bölcs és talpraesett nő, aki nem ijed meg semmitől. Célokat tűzöl ki magad elé, és végig is járod az utad, nem adod fel. Tele van a szíved szeretettel, de ezt csak azok tudják, akiknek bizalmat szavazol, mert megérdemlik - írja a Ripost.

 

Fotó: Eric Isselee
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.