távolságtartás asztrológia csillagjegy hűvös
Vannak, akik könnyedén kimutatják az érzéseiket, gyorsan barátkoznak, másoknak azonban ez nem megy ilyen egyszerűen: ők az állatöv leghűvösebb emberei.

Ikrek

A Merkúr uralta Ikrek éles észjárásukról, sokoldalú személyiségükről és az intellektuális humor iránti szeretetükről híresek. Ez a jegy azonban gyakran hűvös és távolságtartó, különösen akkor, ha túlterhelt vagy unatkozik. Ha egy Ikrek fagyosnak tűnik; csak mentális stimulációra van szüksége ahhoz, hogy feloldódjon. 

Skorpió

A Skorpiót a Plútó uralja, amely az átalakulás és a hatalom bolygója. Ez a jel hírhedt intenzitásáról, szenvedélyéről és magnetikus vonzerejéről. A Skorpiók azonban gyakran visszabújnak a csigaházukba, hűvösek és csendben őrzik a titkaikat. A kívülállók számára hidegnek és rejtélyesnek tűnhetnek, de fagyos külsejük alatt érző szív rejtőzik.

Bak

A Bakok gyakorlatiasságukról, fegyelmezettségükről és elszántságukról ismertek. Mindig a céljaikat helyezik előtérbe, éppen ezért gyakran hidegnek és érzelemmentesnek tűnnek a siker elérése érdekében.

Vízöntő

A Vízöntő, bár humanitárius szemléletéről híres, gyakran mégis hidegnek, függetlennek, érzelmileg elérhetetlennek tűnhet. Az egyes emberek helyett az emberiség és a magasabb célok lebegnek a szeme előtt, ezért úgy tűnnek, mint ha senki nem érdekelné őket, ami persze nem igaz - írja az astrotalk

Ez is érdekelhet: 

Ezek a legveszélyesebb csillagjegyek

Íme, azok a csillagjegyek, akik kiváló anyává válnak

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.