Heti szerelmi horoszkóp 2024. március 23-29.: feszültséget hoz a telihold

vita, feszültség, veszekedés, párkapcsolat
Shutterstock -
vita asztrológia telihold horoszkóp heti szerelmi horoszkóp
A Mars szombati jegyváltása és a hétfői telihold az egész hétre rányomja a bélyegét.

A Mars szombaton a Halakba lép, ami leginkább a Víz eleműeket inspirálhatja, a Halakat kifejezetten harciassá teszi, a tüzes Oroszlán pedig fellélegezhet. A Szűz idegesebb lehet a szokásosnál, a Mérleg hiperérzékennyé válhat. A Kosok a hétfői telihold hatására feszültek lehetnek, a Bika hullámzó napok elé néz. A Vízöntőn enyhül a nyomás, a Skorpió felpörög. 

 

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

A hétfői félárnyékos telihold feszítő erejét már a hétvégén érzékeled, amitől kissé paranoiássá válhatsz. A párodnak a szokottnál is nagyobb fejtörést okozol, mert nem tudja, hogy maradjon csendben vagy csitítgasson. A húsvét előtti héten mindkettőtökre jó hatással lehet, ha közösen megtervezitek az ünnepi menüt, és együtt indultok beszerző körútra.

Szingli Kos

Már hétvégén érzékenyen érint mindenféle megjegyzés a hétfői félárnyékos telihold miatt. Ilyen hangulatban nem érdemes ismerkedned, mert bármin hamar felkapod a vizet. Inkább a húsvét készülődésre fókuszálj! Keress olyan családtagot, barátot, aki képes lelkesedni a húsvétért! Menjetek együtt beszerző körútra! Plázák helyett kimehetnétek piacra…

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Meglehetősen hullámzó napok elé nézel. Hétvégén békés, hétfőn lehangolt, szerdán, csütörtökön és pénteken ingerült hangulatban leszel. Utóbbi három nap szakítás veszélyt szimbolizál. Ne feledd, az asztrológiai előrejelzés éppen arra való, hogy felkészülj és megelőzd a legrosszabbat! Húsvét előtt a közös ünneplésre készüljetek!

Szingli Bika

Nem fogsz unatkozni a húsvét előtti napokban. Amíg a hétvégéd békésnek ígérkezik, addig a hétfői félárnyékos telihold fáradékonyságot szimbolizál. Szerdán, csütörtökön és pénteken az ingerültséged mindenkit elriaszthat, épp ezért jobb lenne, ha nem ezeken a napokon ismerkednél. Inkább kreatívan készülj a húsvétra! Vegyél virágokat, díszítsd fel a lakásodat.

telihold, szerelem, hold
A telihold minden jegyre hatással lesz.
Forrás: Shutterstock/zoff

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Hétvégén tegyél félre minden munkát, és fókuszálj a szerelmedre! Ha nem vele foglalkozol, jogosan bántódik meg, és most nem lesz könnyű kiengesztelni. A húsvét előtti héten kétségbeejtő lehet, hogy valaki folyton jön és feltart. Csak te tehetsz ez ellen. Esténként elpanaszolhatod a szerelmednek, hátha ő lát valami egyszerű megoldást.

Szingli Ikrek

Hétvégén élj magánéletet, máskülönben kiégsz és/vagy lerobbansz. Érdekes emberekkel kommunikálhatsz és találkozhatsz is. De persze semmi sem kötelező. A húsvét előtti héten felpaprikáz, hogy valaki folyton jön és feltart. Csak te tehetsz ez ellen. A népszerűség olykor megterhelő. A munkahelyeden és a magánéletben is sokan akarnak téged…

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Szombaton hajnalban a Mars a Halakba lép, ami inspirálóan hat rád. Ne nyaggasd a párodat, de hozd szóba a külföldi utazás ötletét! Adj neki időt, mert a hétfői félárnyékos telihold nincs jó hatással erre az ügyre. A húsvét előtti napok kedves, szerelmes hangulatban telnek, mindketten örömmel készülődtök. Ez közelebb hozhat titeket egymáshoz…

Szingli Rák

Hosszú időre meghatározza a hangulatodat, hogy a Mars a Halakba lép szombaton hajnalban. Külfölddel kapcsolatos terveid egyre időszerűbbek, ugyanakkor a hétfői félárnyékos telihold nincs jó hatással erre az ügyre. Szóval nem kell sietned. Emiatt ne állítsd le a párkeresést, hiszen még nem tudhatod, mikor és mennyi időre mész külföldre…

A többi jegy szerelmi horoszkópját itt olvashatod el. 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.