A csillagjegy, amely a leginkább szenvedni fog a Merkúr retrográd idején

Merkúr
Shutterstock - NASA images
horoszkóp asztrológia retrográd Merkúr Kos
A Merkúr retrográd, április 1-től április 25-ig tartó szakasza mindannyiunkat érint, egy jegy azonban a többieknél jobban ki van téve a hatásainak. Nekik különösen oda kell most figyelniük.

Amikor a bolygók lelassulnak, az számunkra is egy jel, hogy kövessük a példájukat. Ez az időszak a lassítás, a számvetés, a reflexió, a felülvizsgálat, az újragondolás ideje. A Merkúr retrográd szakasza lehetőséget adhat a reflexióra és az újrakezdésre, a tavasz pedig különösen alkalmas időszak arra, hogy elgondolkodjunk az életünk megváltoztatásán. Nyomjuk meg a szünet gombot, engedjük el a felgyülemlett sérelmeket, és kössünk békét a múlttal. A retrográd időszak lehetőséget ad arra, hogy felismerjük, melyek azok a kapcsolatok, amelyek lezárást érdemelnek, és melyek azok, amelyek megérdemlik, hogy folytatódjanak.

Kikre lesz a legnagyobb hatással?

A Merkúr retrográd szakasza a Kosokat érinti a leginkább: a megjelenésüket, a szemléletetüket, a személyiségüket és a személyes identitásukat. A versengő, őszinte és szenvedélyes Kosoknak gondolkozniuk kell, mielőtt megszólalnának, hogy elkerüljék, hogy olyasmit mondjanak, amit később megbánhatnak. A Kosok gyors megbocsátásra vágynak, de tetteiket és szavaikat nehéz lehet elfelejteni, ha nem járnak el elég körültekintően. A Kosok inkább a halkan kimondott igazságra törekedjenek, mint az erőteljes kirohanásra. A Kosok ugyanis hajlamosak arra, hogy azonnal és hangosan kommunikálják érzéseiket, és ez ebben a hónapban több kárt okozhat, mint hasznot. A legjobb stratégia e tűz jegyűek számára, ha ugyan tiszteletben tartják azt a közvetlenséget és őszinteséget, amelyről ismertek, de a reakció helyett a megfontoltság stratégiáját alkalmazzák, hogy biztosítsák: üzenetüket harag nélkül adják át, és harag nélkül fogadják el.

A Merkúr területei - a kommunikáció, a kereskedelem és a kapcsolatok - eltolódnak ebben a retrográd időszakban, de az univerzum jóindulatú erő, és gyakran az, ami szétesik, utat nyit valami jobbnak. Ebben az időszakban régi, elfeledett emberek, kapcsolatok jelenhetnek meg újra, de ezekkel óvatosan kell bánni, nehogy újra megégessék magukat. Az új kapcsolatokat is hanyagolni kell, a csillagok ugyanis nem állnak együtt - írja a New York Post.


 



 



 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.