Heti horoszkóp 2024. április 1-7.: a Rákra csoda, az Oroszlánra diéta vár

asztrológia, horoszkóp
Shutterstock -
szövetség asztrológia diéta heti horoszkóp
A rövid munkahétnek mindannyian örülhetünk, a diákok még a tavaszi szünetet élvezhetik.

A Kos érzelgős lehet, a Bika felfedezi, hogy mennyi szövetségese van, az Ikrek rágódásra lesz hajlamos. A Ráknak csodákat ígérnek a planéták, az Oroszlán pedig keddtől jól teszi, ha visszafogja magát az evés-ivás terén. A Szűz ne aggódjon annyit, a Nyilasnak azonban jobban kell figyelnie a közlekedésben. 

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Húsvét hétfővel indul a hét. Az előző napokhoz képest lelassulsz, ami köszönhető a sok finom falatnak és a Bak Holdnak egyaránt. Intenzíven foglalkoztat a jövő, s most frusztrálhat, ha nem látsz előre. Keddtől a bolygók azt javasolják, hogy maradj a jelenben, illetve kicsit sodródj az eseményekkel! Április első hétvégéje szentimentálisnak és érzelgősnek ígérkezik. 

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Hétfőtől magadra találsz, béke és hála költözik a szívedbe. Engedd meg magadnak, hogy gyönyörködj a szeretteidben és a tavaszban! A kedd lesz a te napod. Könnyen visszarázódsz a munkába, és az is biztosan lelkesít, hogy újabb rövid munkahét vár rád. Szerdán, szombaton és vasárnap olyan bolygó-együttállások lesznek, amelyek szerint több szövetségesed van, mint gondoltad. 

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Húsvét hétfőn valami nem az elképzeléseid szerint alakul. Jól teszed, ha engedsz, máskülönben feleslegesen marcangolod magadat. Hidd el, egyáltalán nem baj, ha nem sikerül a kenyér vagy a kalács. Kedden bolygód, a Merkúr hátrálni kezd, és hajlamosít arra, hogy régi dolgokon rágódj. Ne tedd! Április első hétvégjén két nap alatt három bolygó-együttállás lesz. Ezek új lehetőségeket libbentnek fel…

A többi jegy heti horoszkópját itt olvashatod el. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.