Heti horoszkóp 2024. április 8-14.: Eljött a te időd, eljött a cselekvés ideje

szerelmi horoszkóp, horoszkóp,
Thinkstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
A Kosok számára nagyszerű időszak jön arra, hogy új célokat fogalmazzanak meg, míg az Ikreknél a hét első fele a rácsodálkozásról szól majd. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok erre a hétre.

Az Oroszlánokra a hétfői Kos újhold inspirálóan hat, nem bírnak magukkal, a Szüzekre pedig kettő kimondottan jó hatással lesz a hat bolygóegyüttállásból. Íme, a heti horoszkóp.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Április második hete Kos újholddal indul, ami számodra az év legfontosabb újholdja. Ez nagyszerű alkalom, hogy új célokat fogalmazz meg és tűzz ki, majd végig gondold, mire van szükséged a megvalósításhoz. A hét során tovább csiszolgathatod a terveidet. A hétvégén viszont már muszáj kikapcsolódnod. A bolygók szerint a természetben töltődhetsz fel a leggyorsabban. Kirándulj, kertészkedj, sétálj, igazából mindegy! 

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.) 

Ezen a héten két bolygó együttállás lesz a Bika jegyében: szerdán Hold-Jupiter, csütörtökön pedig Hold-Uránusz. A Hold a megérzés bolygója, ezért amire rájössz, az még nem tény, csupán előérzet. Annyi a dolgod, hogy figyeld az eseményeket, és lehetőleg ne mondd utólag, hogy „Én tudtam”! A hétvégéd sokba kerülhet az égi folyamatok szerint. Fogd vissza magad, és ne vegyél meg mindent fölöslegesen!

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A hét első fele számodra a rácsodálkozásról szól: emberek mennyi apróság miatt képesek kiborulni. Nézz magadba! Te sosem borultál még ki? Szerdán nagy horderejű együttállás lesz: a Mars áll együtt a Szaturnusz bolygóval a Halak jegyében, amely új ajtókat nyit meg előtted. Kérdés, észre veszed-e, és be mersz-e lépni? Pénteken és szombaton ebben is elbizonytalanodhatsz. Addig ne dönts, amíg ez fennáll! 

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Nem szabad félned az új kihívásoktól. A hétfői újhold éppen erről szól. Bátorságot és kitartást hoz neked egész hétre a szerdai Mars-Szaturnusz együttállás. Ne feledd, ha ki sem próbálod, nem tudod meg, képes vagy-e, alkalmas vagy-e rá! Erőt meríthetsz mások sikereiből, tapasztalataiból, ha beszélgetsz velük. Hétvégére szervezhetsz ilyen találkát… - írja az Astronet.

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide!


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.