Napi horoszkóp 2024. április 16.: a bolygóegyüttállások féltékenységet hoznak

horoszkóp, Hold, féltékenység, szerelem, párkapcsolat
Shutterstock - PeachShutterStock
ezotéria csillagjegy napi horoszkóp horoszkóp
A Hold hajnalban átlépett az Oroszlán jegyébe, így szembenáll Plútóval. Ez birtoklásvágyat, féltékenységet ébreszthet egyes jegyekben. Napi horoszkóp következik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold és a Plútó szembenállása kedden hozhat féltékenységi drámákat. Ha te vagy féltékeny, jobb ha nem hajszolod bele magad, alaptalan ugyanis az egész. Ha rád féltékenyek, akkor meg igyekezz racionális érvekkel megnyugtatni a másikat. 

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Vannak szituációk, amikor egyáltalán nem számít, hogy kinek van igaza, hagyni kell a dolgokat úgy, ahogyan vannak. Ma pont így járhatsz te is. Jobban teszed ugyanis, ha valakire inkább ráhagyod a dolgokat és nem állsz le vitatkozni vele. 

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Merkúr még retrográd, és visszahozhat neked régmúlt témákat. Nem baj, ha néha kicsit elmerengesz ezeken az emlékeken. A lelkednek most valószínűleg pont erre van szüksége! Ne hidd azonban, hogy mindez haszontalan. Néha pont ilyenkor jönnek a friss gondolatok is a jövőről. 

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma egy félreértés adódhat, mely téged is érinthet és ideális alkalmat teremthet arra, hogy valaki kihasználja a lehetőséget egy ellened irányuló ármányra, támadásra. Ha így történik, tisztázd a dolgokat mielőbb és nézd az események jó oldalát - legalább igazán kiismerted az illetőt. 

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Nagyon kellemes élményed lehet kedden, valakiről ugyanis,akivel szemben eleinte fenntartásaid voltak, kiderülhet, hogy a szándékai valójában tisztességesek és számodra hasznosak is. Add hát meg neki a bizalmat, melyet kiérdemelt és engedd, hogy közelebb kerüljön hozzád, ha akar.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kedden a retrográd Merkúr a egy idegesítő, talán kellemetlen embert hozhat az utadba, azzal a fajtával, akinek semmi és senki nem elég jó és ennek állandóan hangot is ad. Talán nehezen tudod megállni, hogy ne akassz vele tengelyt, de hidd el, nem érdemes.

A többi csillagjegy napi horoszkópját itt olvashatod!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.