Boszorkány árulta el: így lesz pénzed a nyaralásra

nyaralás mágia pénz boszorkány
Szeretnéd, ha a következő hetekben kicsit vastagabb lenne a pénztárcád, és félre tudnál tenni valamennyit a nyaralásra? Iszet boszorkány segít ebben!

Mindenkinek az életében fontos az anyagi jólét, méghozzá az év minden egyes napján. Most, májusban viszont egyre többet gondolunk a közelgő nyárra, a várható utazásokra, és persze az ezekkel járó költségekre. Éppen ezért jó, ha javítunk egy kicsit a pénzügyi helyzetünkön, méghozzá néhány mágikus praktikával. 

pénz, nő, boszorkány, mágia
Használd a gondolat teremtő erejét!
Forrás: Shutterstock

Mindig vegyük figyelembe a mágia etikáját, és azt, hogy ezzel ne ártsunk másoknak. Ugyanis abban az esetben, ha a saját érdekünkben mást gyengítenénk, akkor ellenkező hatást érünk el, vagyis több lesz a kiadásunk, mint a bevételünk. A másik fontos dolog, hogy csakis olyan mágiát alkalmazzunk, amit bárki biztonságosan elvégezhet, mindenféle spirituális tudás nélkül. Ha komolyabb szertartást szeretnénk, akkor ahhoz mindenképp egy spirituális szakember segítségét kell kérnünk. Mert előfordulhat, hogy olyan akadályok nehezítik az anyagi javak elérését, amit a szakember pontosan, és tisztán lát, és először ezeket az akadályokat kell elhárítani, utána lehet csak bevetni a mágikus praktikát, hogy az eredményes legyen. De sokszor találkozni olyan személlyel is, akinek az életútjában vagy a karmájában sajnos nincs benne az anyagi jólét, csak a szegénység.

– magyarázza Iszet boszorkány, főpapnő és mágus.

Mire figyeljünk?

Minden esetben, amikor bármilyen területen a mágia segítségét alkalmazzuk, fontos, hogy kellő tisztelettel legyünk az égiek iránt vagy az iránt, amiben hiszünk, mivel csak így tudunk ráhangolódni az anyagi és pénzügyi energiákra. Hiszen ezek nemcsak a materiális világban léteznek, amikor kézzel foghatóak, hanem szellemi szinten is éreznünk kell őket.

  • Ha a pénzre gondolunk, akkor azt soha ne sajnálattal vagy irigységgel, és főleg ne kétségbeesetten tegyük, hanem tisztelettel és szeretettel. Ugyanis, ha így teszünk, akkor a pénz is szeretettel járul hozzánk. Ez energetikailag így materializálódik, vagyis így teremtődik meg fizikai síkon is.
  • Soha ne kezdjük előre elkölteni azt a pénzt, ami még hozzánk sem ért, mert akkor az univerzum úgy érzékeli, hogy már nincs is rá szükségünk, mivel már elköltöttük vagy már meg is kaptuk.
babérlevél
A babérlevél az egyik fő hozzávaló.
Forrás: Shutterstock

Ezt a három mágikus praktikát otthon is biztonsággal alkalmazhatod:

Babérlevéllel

Mire lesz szükség? 

  • 1 darab zöld vagy arany gyertyára, amibe belekarcoljuk a nevünket és a PÉNZ szót 
  • 3 darab babérlevélre (ha lehet, akkor ez ne szárított, hanem friss legyen) 
  • 1 darab papír pénzre 

Hogyan végezzük el? 

Gyújtsuk meg a gyertyát és a lángja felett gyújtsuk meg az egyik babérlevelet, füstölőzzük meg a papírpénzt és közben gondoljunk arra, hogy a füst ereje megsokszorozza a pénzünket. Ezt a gyakorlatot ismételjük meg másnap és harmadnap is, végül az utolsó napon égessük végig a gyertyát.

kéz, pénz, gyertya, zöld gyertya
Fontos, hogy pontosan fogalmazd meg a kívánságodat!
Forrás: Shutterstock

Zöld papírral

Mire lesz szükség? 

  • 1 darab zöld gyertyára 
  • 1 darab zöld papírlapra 
  • némi fahéjra

Hogyan végezzük el? 

A legjobb a hajnali órákban elvégezni. A gyertyába karcoljuk bele a forint jelét, a papírlapra írjuk fel azt az összeget, amire szükségünk van (ez mindenképp reális összeg legyen), és a nevünket. Tekerjük fel a lapot, szórjuk meg némi fahéjjal, majd ezt égessük el a gyertya lángjában. A hamuját szórjuk ki úgy, hogy közben mondjuk el, hogy „a szél vigye el a kívánságunkat, és mielőbb teljesüljön a kérésünk”. Végül égessük végig a gyertyát.

pénz, aprópénz, mágia, zöld gyertya
Ne feledd az örök mondást: a pénz vonzza be a pénzt!
Forrás: Shutterstock

Apróval

Mire lesz szükség?

  • szerencsehozó bambuszra (könnyen beszerezhető növény) 
  • némi aprópénzre vegyesen 
  • 1 darab papírlapra

Hogyan végezzük el? 

Tegyük az aprópénzt a szerencsehozó bambusz köré, és a papírra írjuk le az anyagi gazdagság és bőséget szavakat, és a nevünket. Majd háromszor ismételjük meg, hogy „az anyagi gazdagság minden nap az életem része, mert megérdemlem a jólétet, és életem minden napját bőségben élem”. Végül az aprópénzt tegyük a pénztárcánkba, és a papír is mindig legyen nálunk. Lehetőleg telihold idejére időzítsük mindezt, hogy a hold ereje jól látható legyen a kívánságunkra.
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.