Heti horoszkóp 2024. június 24-30.: pénz áll a házhoz

Happy,Relaxed,Young,Woman,Sitting,On,Couch,Using,Cell,Phone,
Shutterstock/Copyright (c) 2022 insta_photos/Shutterstock. No use without permission. - insta_photos
asztrológia heti horoszkóp horoszkóp jövedelem
Ez a Rák hete lesz, de az Ikreknek se lesz okuk panaszra, extra jövedelemre tehetnek szert. Heti horoszkóp következik.

A Kos meghatódhat a Bika hétfőn és kedden építheti a karrierjét, az Ikreknek extra bevételt jeleznek a csillagok. Heti horoszkóp következik minden jegynek. 

Heti horoszkóp 2024. június 24-30.: pénz áll a házhoz
Heti horoszkóp 2024. június 24-30.: pénz áll a házhoz
Forrás: Shutterstock

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Igencsak vizesnek ígérkezik ez a hét (szó szerint és átvitt értelemben egyaránt). Különösen szerdán, csütörtökön és pénteken. Ne gyere zavarba, ha meghatódsz és könnybe lábad a szemed! És ne vedd érzelmi manipulálásnak, ha valaki más teszi ugyanezt! Június utolsó hétvégéjén fantasztikus állapotban leszel. Lelkesedésed az egekig emel, ami nemcsak neked kedvező, hanem a környezetednek is.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

A hétfő és a kedd alkalmas a karriered építésére, de a szerda már nem. Amit nem tudsz a hét első két napján elintézni, megbeszélni, azt halaszd el! Egy szerdai Merkúr-Szaturnusz fényszög szerint el kéne utaznod, vagy végre kivehetnéd a nyári szabadságot, szóval lassítanod kellene, máskülönben „felrobbansz”. Még négy hétig jár a Mars a Bikában, ezalatt mindenképpen dolgozz ki saját módszert a feszültség gyors levezetésére!

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Nagyszerűen indul számodra június utolsó hete. Ragadj meg minden alkalmat hétfőn és kedden az egyeztetésre! Tudd, hogy a zsebedre megy a sikeres kommunikáció! Nagyszerű konstellációk szerdán és csütörtökön fizetésemelést, vagy egyéb módon, extra bevételt jeleznek. Péntektől lehetőség nyílik barátokkal közös programra. Ha ők nem kezdeményeznek, hívd te őket!

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Ez a te heted, lenyűgöző fényszögek lesznek az égen. Ezek mindegyike arról szól, hogy jó úton jársz, ne hagyd abba, ne add fel, amit elkezdtél! Szerdán és csütörtökön dupla szuper fényszög lesz az égen, ami dupla esély az elégedettségre. Ezen felül a csütörtöki Hold-Szaturnusz és a pénteki Hold-Neptunusz együttállás külföldi utazás és/vagy továbbtanulás lehetőségére világít rá. Hétvégén mérlegelned kellene…

A többi jegy heti horoszkópját itt olvashatod el. 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.