Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Kántor Katalin Larion Oscar sminkmester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az önzetlen cselekedet meghálálja magát. Judit a kolléganőjét szerette volna benevezni hozzánk, végül ő maga és még egy kolléganője is bekerült az átalakításra. A következő három hétben velük ismerkedünk meg. 

Judit 27 éves ügyintéző, rendszeres Life.hu-olvasó. Nagyon szereti az átalakításainkat, ezért úgy gondolta, Kriszti nevű kolléganőjét benevezi hozzánk. Írt nekem, én pedig felhívtam és megkérdeztem, nincs-e kedve neki is eljönni, ha már ilyen figyelmes volt. Megérdemel ő is egy kis kényeztetést. Erre kiderült: olyan munkahelyen dolgoznak, ahol mindössze hárman vannak lányok, szóval abban maradtunk, hogy - ha már lúd, legyen kövér - jöjjenek mind a hárman. Így is lett: bezárt a cég aznap, amíg a lányok szépültek.

Ruha, öv: Reserved, cipő, karkötő: Promod, zokni: Calzedonia
Kattints a képre a galériáért! Fotó: Kántor Kata

Judit mostanában kényelmesen szeret öltözködni, nem sminkel túlzottan, és a hajára sem fordít különösebb figyelmet: ezen akart változtatni. „Szeretnék megújulni, mert már nagyon rég indultam el úgy otthonról, hogy igazán jól éreztem volna magamat a bőrömben." Na, majd most! - gondoltuk, és hamar munkához is láttunk. Nem volt nehéz dolgunk, Judit szép, fiatal lány, akinek csupán egy kis útmutatásra volt szüksége.

Az átalakítást Niki kezdte: "Judit természetes, szép színű hajjal érkezett, amelynek azonban a szerkezete sérült, fénytelen és élettelen volt. A hajszínén nem változtattam, viszont egy szuper hajfénypakolást tettem fel, amely energiával töltötte fel és ragyogóvá varázsolta a sérült hajszálakat. Judit frizuráját végül lazán hullámosra szárítottuk be."

Te is lehetsz bombanő vagy trendi pasi! Jelentkezz, és a Jónő Team téged is átalakít!

Kattints a képre a galériáért! Fotó: Kántor Kata

A frizura után Oscaron volt a sor: "Az arctisztítás, hidratálás után alapozóval egységesítettem a bőre színét, amit finoman fixáltam púderrel. Szemét bézs, barna szemhéjpúderrel festettem. Mélyítettem a szempillatövét egy precíz tusvonallal. Szempilláit mélybarna színű szempillaspirállal festettem ki a még természetesebb hatás eléréséhez. Szemöldökét megformáztam, így karakteresebb lett a tekintete. Az orcáit barackos arcpirosítóval élénkítettem. Ajkát egy érzékien vibráló, narancs árnyalatú rúzzsal festettem ki. A teltebb hatásért áttetsző szájfénnyel bolondítottam meg."

Következett a ruhaválasztás, akcióba lendült a Fashion Donor stylistcsapat: "Egy fiatalos szürke, picit sportosabb, lezserebb ruhát adtunk Juditra, amit ellensúlyoztunk egy magas sarkú szandállal. Gondoltuk, ennyi még nem elég, ezért a szettet tovább bolondítottuk egy színben harmonizáló zoknival. Judit nőies testét leopárdmintás övvel emeltük ki és tettük szupernőcissé."

Kattints a képre a galériáért! Fotó: Kántor Kata

Judit kedves természete a fotózás alatt is megmutatkozott: igazán jókedvűen, figyelmesen és szorgalmasan követte Kata minden utasítását. Majd pedig türelmesen és még nagyobb kedvvel figyelte barátnői átváltozását is - de ez már egy másik történet lesz. „Olyan sminket szerettem volna, ami nem a megszokott. Ez abszolút megvalósult, hasznos dolgokat tanultam Oscartól. Annak örülök, hogy nincsen rosszul levágva a hajam (ezért nem is vágtunk belőle semmit, csak szépen beszárítottuk), és így látom már, hogy csak nekem kell egy kicsit több energiát fordítani rá nap mint nap. A ruhám nagyon tetszett, bár eddig idegenkedtem a minitől, de nagyon jó volt kipróbálni ezt a vagány stílust. Köszönöm az élményt, nagyon jó volt itt lenni veletek" - áradozott Judit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.