melegbár Vilmos herceg botrány Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegi család fekete báránykája ismét rossz útra tévedt: míg bátyja, Vilmos herceg az esküvőjét szervezi, öccse, Harry melegbárban múlatja az időt...

Hajnali fél négyig dorbézolt egy ismert londoni melegbárban Harry herceg, de egyelőre senki nem érti, hogyan került oda. Előzőleg egy másik bárban mulatott jónéhány szőkeség társaságában, de a fiú frissen visszaszerzett kedvesének, Chelsy Davynek a nyomát sem látták.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Néhány héttel ezelőtt már az a fotó is nagy botrányt kavart, amikor egy baráti összejövetelen kissé alkoholos állapotban nyalogatta egyik fiú barátjának mellbimbóját Vilmos öccse. A hétvégén pedig egy londoni melegbárban járt a herceg, ahol gyakran megfordul számtalan más híresség is. Ezek után már arról suttognak, lehet, hogy Harry a fiúk iránt is érdeklődik. "Igen otthonosan mozgott a bárban, és egyáltalán nem úgy nézett ki, mint aki zavarban van, vagy először jár ott. Ráadásul több meleg is régi ismerősként üdvözölte Harryt" - értesült a Blikk.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.