házasságkötés Michael Bublé Buenos Aires nősülés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos kanadai-olasz jazzénekes két év jegyesség után Buenos Airesben vette feleségül Luisana Lopilato argentin színésznőt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Az énekesnek és kedvesének csak polgári szertartása volt, mivel a lagzit majd csak a jövő hónapban tartják meg egy Buenos Aires-i kastélyban, ahova 300 vendéget hívtak meg. Bublé és Lopilato három éve ismerkedett meg az argentin fővárosban. Egy év után jegyezték el egymást.



szólj hozzá: Bublé megnősült



Britney fergeteges koncertet adotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110401-britney-fergeteges-koncertet-adott.htmlGigi üvöltözésre számít a párbajonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110331-vv4-gigi-uvoltozesre-szamit-a-parbajon.htmlStohl András letöltendő börtönbüntetést kapott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110331-stohl-andras-ket-ev-negy-honap-letoltendo-bortonbuntetest-kapott.htmlSzingli pasik: a nő csak szexre kell? - Terézanyu írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110331-racz-zsuzsa-szingli-pasik-szexet-es-not-terezanyu-irasa.htmlA répa gyökér, a mellbimbó hegyes - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110330-franco-marco-a-repa-gyoker-a-mellbimbo-hegyes-pasiszemmel.htmlA muter is felkínálta magát! - a facér pasi naplójábólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110329-a-muter-is-felkinalta-magat-a-facer-pasi.htmlKibe szeret bele a nő? - Müller Péter írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110328-kibe-szeret-bele-a-no-muller-peter-irasa.htmlTavaszi zsongás - Programtippek áprilisrahttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110331-fesztivalok-utazas-nagy-aprilisi-programkorkep.htmlLady Gaga haja hullik a sok szőkítés miatthttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110329-lady-gaga-haja-hullik-a-sok-szokites-miatt.htmlIsmét szuperrövid nacit hordanak a férfiak?http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110325-ismet-szuperrovid-nacit-hordanak-a-ferfiak.htmlÉva gyógyszerfüggő lesz, ha kiesik?http://www.life.hu/tested-lelked/20110331-eva-gyogyszerfuggo-lesz-ha-kiesik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.