George Clooney szakítás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney ismét megúszta a lakodalmat: két év után szakított olasz kedvesével, Elisabetta Canalissal.

Ismét vége egy kalandnak, de jöhet a következő! George Clooney megint dobbantott, és faképnél hagyott egy gyűrűre és hírnévre igen éhes, harmincas hölgyet. ,,Igaz a hír, már nem vagyunk együtt. Bonyolult és igen személyes ügyről van szó, így reméljük, mindenki tiszteletben tartja a magánéletünket." - mondta a pár szóvívője.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Már néhány hete is csak Elisabetta jelent meg a cannes-i filmfesztiválon - már ekkor felröppentek a szakításról szóló pletykák. Clooney-t és kedvesét azonban néhány hete még lencsevégre kapták egy közös éjszakai kiruccanás alkalmával a színész como-i tó melletti birtoka környékén, de most már hivatalosan is bejelentették a szakítást. Persze ennek már voltak előjelei: harminckét éves modell és műsorvezető csúnya szexbotrányba keveredett, ráadásul azt pletykálták róla, hogy Clooney előző barátnőihez hasonlóan ő sem vetette meg a fizető férfivendégeket...De az sem nyerte el George tetszését, amikor a hölgy nemrég azt nyilatkozta, ő bizony hisz a házasságban, és nem tudna olyasvalakivel lenni, aki nem akarja őt elvenni, és gyermeket sem szeretne. ,,Az a fajta ember vagyok, aki hisz a házasságban. Lesz majd, aki feleségül vesz, de ahhoz, hogy boldog legyek, nem feltétlenül ez kell." - vallotta a barna szépség. A hollywoodi nőcsábász persze magára vette a mondottakat, és egy laza mozdulattal dobta kedvesét - biztos, ami biztos alapon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.