Meghalt Whitney Houston - Bobby Brown magánkívül van a fájdalomtól

drogelvonó meghalt énekesnő Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt Whitney Houston - a 48 éves énekesnő halálának okáról hivatalosan egyelőre semmit nem közöltek, de állítólag szállodai szobájának kádjában fulladt meg. Exférje, Bobby Brown teljesen összetört a hír hallatán.

A többszörös Grammy-díjas dívára a Los Angeles-i Beverly Hilton szállóban, a szobájában találtak rá élettelenül nem sokkal délután 4 óra előtt. Mentőt hívtak hozzá, megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült. Whitney Houston utoljára egy pénteki hollywoodi bárban jelent meg, ahol nem tűnt józannak. A szemtanúk szerint az énekesnőt úgy kellett kitámogatni a bárból. A sztárt, bár sokszor volt maga alatt az utóbbi időben, ilyen állapotban nem látták. A parti elején állítólag még jól volt, Kelly Price-szal még duettet is énekelt, utána rengeteget ivott, alig állt a lábán. A parti végére teljesen kivetkőzött önmagából, veszekedett a fotósokkal. A sztár állítólag a kádban fulladt meg, de hivatalos források ezt még nem erősítették meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Whitney élete képekben. Kattints a galériáért!

Mikor exférje, Bobby Brown megtudta, hogy az énekesnő meghalt, azonnal hívta barátait és családját: "Szerettem volna mindenkinek én elmondani, nem akartam, hogy a tévéből értesüljenek Whitney haláláról." Az egyik rokon szerint Bobby alig tudott megszólalni a telefonban: "Bobby zokogott, miközben alig értettem, amit mond, és hívás végén már én is zokogtam."

Bobby Brown hivatalosan még nem nyilatkozott Whitney Houston halálával kapcsolatban. Éppen koncertturnén járt, amikor eljutott hozzá a hír, és állítólag teljesen összetört a fájdalomtól. Bobby Brown és Whitney Houston 1992-ben házasodtak össze, ami sokakat meglepett, hiszen Brown tipikus rosszfiú hírében állt. Született egy kislányuk, Bobbi Kristina, majd a rapper erőszakoskodása miatt 2007-ben elváltak, de a szakítás ellenére barátságban voltak egymással. Whitney-nek nem csak az erőszakoskodásokkal kellett megküzdenie: Bobby Brown rapperrel kötött házassága alatt szokott rá a drogokra is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Férjével, Bobby Brownnal önpusztító életet éltek


Whitney Houston 48 éves volt. Kokainfüggősége miatt több alkalommal volt alkohol- és drogelvonókúrán. Hosszú éveken át küzdött szenvedélyével. 2009 vége felé úgy tűnt, sikerül győzedelmeskednie a drogok felett, ám 2010-ben világ körüli turnéjának több koncertje is kudarcba fulladt: Londonban nem kapott levegőt, Párizsban légzőszervi fertőzés miatt kórházba is került, és több koncertje elmaradt.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.