Eltűnt az énekesnő lánya a temetés után

halál temetés eltűnés tragédia Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bobbi Kristina egy időre eltűnt édesanyja, Whitney Houston temetése után.

Bobbi Kristina Houston Brown végig nagymamája, Cissy Houston mellett volt édesanyja, Whitney Houston három és fél órás temetése alatt Newarkban. A szertartás után azonban a család egy rövid időre megijedt, mert a tizennyolc éves lány eltűnt. Állítólag a lány drogokat vett magához...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nézd meg galériánkat Kristina édesanyjáról! Kattints a képre!


"Kétségbeestünk, mert egy időre nem tudtunk Bobbi Kristina hollétéről semmit, de szerencsére aztán minden rendben lett" - vallotta a Houston család szóvivője, aki szerint drogokról szó sem volt, a lány mindössze egyedül akart lenni. Az énekesnő lánya nagyon rosszul viselte az elmúlt hetet, sőt, állítólag nem ment el a temetés utáni halotti torra sem.

Miután Whitney Houstont holtan találták szállodai szobájában, lánya teljesen összeomlott, kórházi kezelést is kellett kapnia. "Nagyon stresszes időszaka van most. Az édesanyja meghalt, ő pedig teljesen összetört. Senki sem számított Whitney korai halálára - Kristina idegösszeomlást kapott" - nyilatkozta az egyik távolabbi családtag, Billy Watson.

Tipp! VV5: Hazaküldték az összeférhetetlent! Kattints a galériáért!




VV5: Vera a kiesése előtt is mindenkivel összebalhézott a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/20120219-vv5-vera-utolso-nap-is-mindenkivel-balhezott-mielott-attila-elete.htmlNem szereti a szőröset a TV2 sztárjának feleségehttp://www.life.hu/legykepben/20120219-nem-szereti-a-szoroset-a-tv2-sztarjanak-felesege-sarka-kata.htmlVV5: Megfordultak az események - Attila átállthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120218-vv5-megfordultak-az-esemenyek-attila-atallt.htmlSúlyos balesetet szenvedett a herceg, még küzdenek az életéérthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120218-sulyos-balesetet-szenvedett-a-herceg-meg-kuzdenek-az-eleteert.htmlBúcsúzik a világ Whitney Houstontól - Kövesd élőben az énekesnő utolsó útját!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120218-bucsuzik-a-vilag-whitney-houstontol-kovesd-eloben-az-enekesno.htmlVV5: Attila Verát viszi ki párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120217-vv5-attila-verat-viszi-ki-parbajozni.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.