Mesefigurákkal ünnepelt Salma Hayek

Párizs jubileum Salma Hayek Disneyland születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mexikói származású színésznő együtt ünnepelt Mickey egérrel és barátaival Párizsban.

Évente 15 millió vendég keresi fel Franciaország első számú attrakcióját, a Párizstól mindössze félórányira található Disneylandet. Idén április 1-jétől 2013 márciusáig egy éven át extra programokkal és attrakciókkal ünneplik a varázslatos park fennállásának 20. évfordulóját. A napokban megrendezett hivatalos születésnapi ünnepségen a bájos Salma Hayek is megjelent, és úgy tűnik, jó barátságba kerültek Mickey egérrel.

AFP
AFP



Súlyos családi titokra derült fény - Összeomlott a világsztár nejehttp://www.life.hu/legykepben/20120402-sulyos-csaladi-titokra-derult-feny-osszeomlott-tom-hanks-neje.htmlSzabályt szegtek a fiatalok - Büntetésre számíthat a Megasztár két énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20120402-szabalyt-szegtek-a-fiatalok-buntetesre-szamithat-a-megasztar-ket.htmlDundika meztelen testével üzletel a népszerű műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20120402-dundika-meztelen-testevel-uzletel-a-nepszeru-musorvezeto-majka.htmlMeghökkentő produkció sokkolta a Csillag születik zsűritagjaithttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120331-csillag-szuletik-a-valogatas-2012.htmlPuskás Öcsire emlékezünkhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120330-ma-lenne-85-eves-puskas-ocsi.htmlMegasztár 6: István vonzereje nem volt eléghttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120331-megasztar-6-istvan-vonzereje-nem-volt-eleg.htmlBabát vár Robbie Williams nejehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120331-babat-var-robbie-williams-neje.htmlVilmos herceg és Katalin hercegnő gyermeket fogadna örökbehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120331-vilmos-herceg-es-katalin-hercegno-gyermeket-fogadna-orokbe.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.