fénykép Sarka Kata Rubint Réka Facebook Hajdú Péter zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata fotóival él vissza egy asszony a Facebookon. Hajdú Péter felesége segítségére sietett és azonnal jelentette az ügyet.

Tipp! Ördög Nóra mindent megmutatott! Kattints a galériáért!


"Egy Mónika ... nevű facebookozó a feleségem, Kata fotóját tette ki profilképnek. Hogy kell jelenteni a Facebooknak?"


Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre Sarka Kata szexi fotósorozatáért!

A korábbi zaklató nő földönkívülinek tartotta Hajdút, azt javasolta neki, hogy akkor várandós felesége vesse magát abortusz alá és DNS-tesztet is végeztessen. A nagy vihart kavart tárgyaláson ismertették az elmeorvosi szakértők véleményét, mely szerint a zaklató korlátozottan beszámítható. Az asszonyt bűnösnek találták kétrendbeli zaklatás miatt, s százezer forint pénzbüntetésre, valamint a perköltségek megfizetésére kötelezték. Később egy férfi bukkant föl, aki Katát zaklatta a Facebookon: üzenetekkel bombázta, már-már fenyegette a csinos anyukát; Hajdúnak kellett közbelépnie.

Tipp! Merész fotókkal kampányol a német divatmagazin. Kattints a galériáért! (18+)


Merész dekoltázst villantott Sarka Katahttp://www.life.hu/legytrendi/20120531-meresz-dekoltazst-villantott-sarka-kata.htmlEz zsír! magazin 5. adás: több mint 60 kilót adott le Sarka Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120522-ez-zsir-magazin-5-adas-tobb-mint-60-kilot-adott.htmlSarka Kata: "Mindig a harmóniára törekszem"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120524-sarka-kata-en-mindig-a-harmoniara-torekszem-egy-kave.htmlSarka Kata szexi képeihttp://www.life.hu/life/galeria/20120426-kasza-tibi-szexi-fotoi-sarka-katarol.htmlÍgy fogyott le Sarka Kata és Dundika a szülés utánhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120413-hizas-a-terhesseg-alatt-dundika-es-sarka-kata-mesel-a.htmlDrasztikus fogyókúrája miatt nem tetszik férjének Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20120128-nagyon-lefogyott-hajdu-peter-felesege-a-frizbi-musorvezetoje-aggodik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.