Megtörte a hallgatást Demcsák Zsuzsa: titokban költözött el férjétől

Demcsák Zsuzsa a nap cikke házasság TV2 műsorvezető válás Frizbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél évnyi vívódás és küzdelem után döntött úgy Demcsák Zsuzsa, hogy elválik - tudta meg a Life.hu a Frizbi felvételén. A TV2 műsorvezetője úgy tartotta a legjobbnak, ha gyermekeivel ő hagyja el a családi fészket. Tudatosan úgy időzített, hogy férje ne legyen otthon, amikor kipakolja a legszükségesebb holmijaikat.

"Másfél évnyi hezitálás, vívódás és kemény emberi játszmák vezettek el oda, hogy végül úgy éreztem: nincs visszaút" - árulta el a Frizbi felvételén Demcsák Zsuzsa, aki maga határozott úgy, hogy véget vet házasságának. Miután meghozta ezt a döntést, a TV2 műsorvezetője azt látta a legjobb megoldásnak, ha gyerekeivel átmenetileg a szüleihez költözik. A kipakolást úgy időzítette, hogy a férje ne is legyen otthon.

TV2
TV2

"Úgy gondoltam, hogy az a legbiztonságosabb megoldás, ha a gyerekekkel mi jövünk el a lakásból. A férjem nem volt otthon, amikor elköltöztünk, és ezután már csak egy-két szükséges holminkért ugrottam fel" - emlékezett vissza Demcsák, aki azóta egyetlen szobán osztozik gyermekeivel a szülei házában, és új otthont keres. "Egyelőre egy szobában élünk, és ha a gyerekek kérik, akkor egy ágyban is alhatnak velem. Most az ő lelki békéjük a legfontosabb, és az, hogy a lehető legkevesebbet érezzenek meg a változásból" - mondta el a műsorvezető, aki profi módon tartotta magát a felvétel során, de szemmel láthatóan nagyon megviselték az események.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.