főiskolás korona szépségkirálynő szépségkirálynő-választás Kelemen Henrietta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tizennyolc éves főiskolás diáklány fejére került a legrégebbi magyar szépségverseny, a Miss Hungary koronája. Az albertirsai Kelemen Henrietta előtt most új kapuk, új lehetőségek nyílnak.

Éjfél is elmúlt, mikor tegnap este a Miss Hungary szépségversenyen a szavazatok összeszámlálása után felkerült a korona a tizennyolc éves, főiskolás Kelemen Henrietta fejére. Első udvarhölgye a húszesztendős, győri egyetemista Ötvös Brigitta, másik udvarhölgye pedig egy budapesti diáklány, a tizennyolc éves Makk Andrea lett.

Virág Márton
Virág Márton


Henrietta szülei és barátja, Szilárd a nézőtér hátsó sarkában, feszülten figyelték az eredményhirdetést. Amikor kimondták a győztes nevét, a szülők sírva ölelték át egymást, de még Szilárd szeme sarkában is örömkönny csillogott.
"A szüleim Albertirsán laknak, onnan jöttek el a döntőre. Amint lehet, hazautazom majd, hogy együtt ünnepeljünk.Kimondhatatlanul boldog vagyok, reméltem, hogy dobogós lehetek. A korona mellé másfél millió forintos munkaszerződés és számtalan különdíjat kaptam. De továbbra is a diploma megszerzése a legfontosabb, egy pesti főiskolán kommunikáció szakon tanulok."- újságolta boldogan a Life.hu-nak az új királynő.
Heni szépségére korábban is felfigyeltek a szakemberek, a legutóbbi Operabálon őt választották meg bálkirálynőnek. De sokkal büszkébb az albertirsai tánccsoporttal elért eredményeire. Több országos bajnoki és dobogós helyezést ért el a csapattal, mióta Budapesten tanul, felhagyott a tánccal.
"Ha csak tehetem, sietek haza Albertirsára, ahol a rózsaszínű gyerekszobámban a kedvenc plüssállataim várnak. Tudom, most új kapuk nyílnak meg előttem, izgatottan várom a jövőt. Szerencsére a barátom, Szilárd nem féltékeny. Ő vízilabdázik, gyakran utazik külföldre, de ha itthon van meccse, gyakran ott ülök a lelátón és teli torokból szurkolok neki."

Rasszista kijelentésen borult ki a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121229-kembe-sorel-arthur-a-tv2-sztarja-kiborult-egy-rasszista-kijelentesen.html2012 legdöbbenetesebb szakításaihttp://www.life.hu/legykepben/20121230-az-ev-legdobbenetesebb-szakitasai.htmlA magyar sztár szerint így leszel boldog 2013-banhttp://www.life.hu/legykepben/20121221-nemcsak-karoly-szinesz-2013-ujevi-fogadalma-kivansaga-uzenete.htmlHorrorisztikus gyilkosság! Még élt, amikor lefejeztékhttp://www.life.hu/legykepben/20121230-meg-elt-az-aldozat-amikor-lefejeztek.htmlMegérezte halálát Bujtor Istvánhttp://www.life.hu/legykepben/20121230-bujtor-istvan-magyar-szinesz-kern-andras-magyar-szinesz-szerint-megerezte.htmlA Mesterek tehetik tönkre a Voice-énekes karrierjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121229-pakai-petra-a-the-voice-kiesett-versenyzoje-szerint-a-mesterek.htmlRágerjedtek a negyvenes nők is a Voice szépfiújárahttp://www.life.hu/legykepben/20121229-pal-denes-a-voice-versenyzoje-tagadja-hogy-szerelmes-lenne-volt.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.