Nem vágyik közös gyerekre Pataky Attila és menyasszonya

Edda rocker összeköltözés menyasszony gyermek Pataky Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába vannak együtt már több mint három éve, Pataky Attila és 38 éves menyasszonya, Orsi még nem vágynak közös gyerekre - tudta meg a Life.hu.

Pataky Attila és menyasszonya, Orsi 3,5 éve vannak együtt és november óta már együtt is élnek. Ennek ellenére a sztárpár még nem vágyik közös gyerekre.

"Mivel még csak néhány hónapja költöztünk össze, ezért eddig nem volt alkalmam közelebbről megismerni Attila kisfiát, a kilenc éves Acsát és részt venni az életében. Most minden kedden és csütörtökön nálunk van, így elmélyülhet a viszonyunk, gyakorlatilag kaptam egy gyereket. Közös babára egyelőre épp ezért egyelőre nem is vágyom. Ráadásul most, hogy végre összeköltöztünk, szeretnénk kiélvezni az együttlétet" -szögezte le a kozmetikusként dolgozó Orsi, aki rajongóból lett az Edda frontemberének kedvese, és úgy érzi, mindent megtalált benne, amire valaha vágyott.

Forrás: Pataky Attila
Forrás: Pataky Attila

"Attila a legélhetőbb pasi, akivel életemben dolgom volt. Minden megvan benne, amire csak egy nő vágyhat: figyelmes, gondos, rajongó. Nagyon vehemens típus, de nem akar uralkodni fölöttem, mindenben közösen döntünk"-, árulta el Orsi akit kedvese épp karácsonykor jegyzett el. A házasság azonban még várat magára.

"Annak, hogy eljegyeztem Orsit, nem feltétlen következménye, hogy össze is házasodunk. Egymás boldogítására és nem egymás birtoklására szövetkeztünk"- tette hozzá Pataky Attila, aki A Nagy Duett színpadára nem menyasszonyával, hanem a szépséges modell Görög Zitával áll majd fel, ám a párját ez sem zavarja. "A kapcsolatunk biztos alapokon áll és nincs köztünk féltékenység ebben az esetben sem"-, mondta Orsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.