interjú Eurovíziós Dalfesztivál ByeAlex énekes-dalszerző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Örülök, hogy hiteles maradt a dalom" - nyilatkozta a reptéren ByeAlex, aki vasárnap éjszaka érkezett vissza Malmöből. A zenész 10. lett az Eurovíziós Dalfesztiválon.

ByeAlex a hírek szerint nem bulizott az Eurovíziós Dalfesztivál szombat esti döntője után, hivatalos Facebook-oldalán többször is megköszönte a támogatást. Az MTI-nek adott interjújában elmondta, hogy szerinte nagyon szép eredményt ért el, külön kiemelte a németektől kapott 12 pontot. "Úgy érzem, kiderült, hogy Európa nyitott egy új dologra, sokakban benne volt: egy énekes magát hozza, ne pedig másoljon" - mondta. Hozzátette azt is, nem kell feldolgoznia, hogy a semmiből lett néhány hónap alatt az Eurovízió 10. helyezettje. "Tudom, hogy sokat kell még fejlődnöm, mert jó dalszerzőnek gondolom magam, de előadóként még van hová előrelépnem" - mondta Márta Alex, aki vasárnap éjszaka érkezett vissza Budapestre.

Fotó: Sander Hesterman (EBU)/www.eurovision.tv
Fotó: Sander Hesterman (EBU)/www.eurovision.tv

A repülőtéren spontán taps fogadta a sokszor különc jelzővel illetett zenészt. A Blikk.hu-n is látható videóban fáradtan nyilatkozott, de ennek is megvan az oka. "Szerda óta naponta kétszer kellett fellépnünk tízezer ember előtt. Éreztük, hogy szeretnek minket, nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a skandináv országoktól. Örülök, hogy hiteles maradt a dalom. Igazából azt, amit ígérte, megtettem" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.