alkoholfüggőség VV Éva depresszió rehabilitáció Való Világ valóságshow-sztár kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Önszántából bevonult a rehabra függőségét, azaz alkoholizmusát kezeltetni VV Éva. A botrányhősnő titkolni szerette volna kezelését, de miután többen tudomást szereztek róla, így lelőtték a nagy meglepetést.

A közösségi oldalán pár mondatban megosztotta gondolatait a vele szimpatizálókkal VV Éva, aki igyekezett titokban tartani kezelését. A botrányhősnő állítólag már hat napja kezelteti magát, a Life.hu munkatársa a Balaton Soundon csütörtökön éjfélkor látta utoljára őt a bejárat mellett. Nem volt egyedül, a hírhedtté vált szomszédjával, az idősödő úrral, Tiborral igyekeztek belépőt szerezni.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Igen, próbáltam eltitkolni, hogy önszántamból jelentkeztem a függőségem, illetve a pánikbetegségem kezelésére, ami 6. napja tart. Gondoltam, ezt a hírt akkor jelentem be, amikor a rehabilitációm a végére ért. (...) Szóval köszönöm mindenkinek, akik eddig is nyomon követték az oldalam, a javulás útjára tértem, szeretnék teljes életet élni, nem pedig csak létezni! Ehhez meg kellett hozzam ezt a döntést, amit cseppet sem bánok, és nem is szégyellem."

Párja rászól az énekesnőre és kritizálja ishttp://www.life.hu/legykepben/20130719-nagy-adri-enekesnore-a-parja-kemenyen-raszol.htmlItt nézheted élőben a királyi baba érkezéséthttp://www.life.hu/legykepben/20130722-katalin-hercegno-korhazat-ahol-vilagra-hozza-gyermeket-itt-nezheted-eloben.htmlNem a minőségre utazik Iszak Eszterhttp://www.life.hu/legykepben/20130719-iszak-eszter-a-viva-tv-musorvezetoje-nem-vagyik-markas-ruhakra.htmlSzabó Zsófi összejött a TV2-es főnökévelhttp://www.life.hu/legykepben/20130722-szabo-zsofi-osszejott-a-tv2es-fonokevel-nagy-tamas-grandeval-aki.htmlRussell Crowe titokban járt Budapestenhttp://www.life.hu/legykepben/20130721-titokban-jart-magyarorszagon-russell-crowe-szinesz-aki-a-twitteren-posztolt.htmlSharon Stone Rómában forgathttp://www.life.hu/legykepben/20130721-sharon-stone-szineszno-roma-kozpontjaban-forgat-es-nagy-feltunest-keltett.htmlLezárták a fél várost az énekesnő esküvője miatthttp://www.life.hu/legykepben/20130721-lezartak-a-zurichito-egy-reszet-tina-turner-buddhista-eskuvoje-miatt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.