Noszály Sándor Jóban Rosszban tenisz Gwen Stefani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gwen Stefani férjével, a teniszőrült Gavin Rossdale-lel ütöget, a pár közös gyermekeit pedig oktatja Noszály Sándor, aki három éve él Los Angelesben párjával, a Jóban Rosszban egykori színésznőjével, Novák Henivel - tudta meg a Life.hu.

Bejött az amerikai élet a magyar teniszezőnek, aki világsztárokkal teniszezget, néha pedig ingatlanokkal üzletel a tengerentúlon. Sándor ritkán jár haza, most a RetroStars fesztiválra és a Cupa Libre - Magyarország legnagyobb teniszfesztiváljára érkezett.

Forrás: Facebook/Noszály Sándor
Forrás: Facebook/Noszály Sándor

Noszály Sándor oldalán Gwen Stefani és férje, Arnold Schwarzenegger és Bill Gates

"Most csak én jöttem haza, Heni nem tudott elkísérni, ugyanis castingokra jár. Sajnos ritkán járunk haza, leginkább nyáron és karácsonykor. Bejött az amerikai élet, Heni már kapott egy szerepet, és egy másik film kezdésére vár. Nehéz dolog kint színészkedni, nagy a konkurencia. Nekem nincsen állandó szerződésem, de sok tanítványom és játékpartnerem van, akik között vannak világhírű színészek is. Az, hogy mindenki tudja, hogy Szeles Mónika edzője voltam nem egy hátrány" - nevetett Sándor, akinek 10 éves kislánya egyelőre itthon él.

Forrás: Facebook/Noszály Sándor
Forrás: Facebook/Noszály Sándor

Istenes Bence ijesztgeti az X-Faktor stábjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130807-izgul-istenes-bence-xfaktor-musorvezetoje-egeszsegeert-a-stab.htmlSzilágyi Áron bronzérmet nyert a vívó vb-nhttp://www.life.hu/legykepben/20130808-szilagyi-aron-kardozo-bronzermes-lett-a-budapesti-mol-vivovilagbajnoksagon.htmlAgyi infarktust kapott Nótár Mary édesanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20130808-agyi-infarktust-kapott-notar-mary-a-zambo-jimmydijas-enekesno-.htmlNem Szellőre bízta volna az árvákat az édesanyahttp://www.life.hu/legykepben/20130808-nem-szellore-bizta-volna-gyerekei-neveleset-az-edesanya-szello-istvan.htmlAntónia vágta fel az ország cukormentes tortájáthttp://www.life.hu/legykepben/20130807-az-orszag-tortaja-2013-magyarorszag-tortaja-milotai-mezes-grillazstorta.htmlExtrém ruhában szigetelt az újdonsült feleséghttp://www.life.hu/legykepben/20130806-galambos-dorina-a-mrs-colombo-egyuttesenekesnojepely-barna-felesege-neon-szinekben.htmlSzerelmes évfordulót ünnepelt az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130805-szekeres-adrienn-enekesno-15-hazassagi-evfordulojat-unnepelte.htmlFeléli tartalékait Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/legykepben/20130805-szebeni-istvan-egykori-hirados-meg-mindig-munkanelkuli-feleli-tartalekait.htmlSzellő István: "Felnevelem a gyerekeimet"http://www.life.hu/legykepben/20130806-szello-istvan-az-rtl-klub-hiradosa-par-nap-szabadsagot-kert.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.