Gyönyörű menyasszony volt Orbán Ráhel

esküvő menyasszonyi ruha Orbán Ráhel menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton férjhez ment Orbán Ráhel, Orbán Viktor miniszterelnök lánya. A menyasszony gyönyörű ruhát választott a nagy napra. 

Csipkehátú, ujjatlan ruhát és több méteres fátylat viselt Orbán Ráhel az esküvőjén. A menyasszonyt édesapja kísérte be a templomba - írja az Origo.

Fotó: Hajdú D. András - Origo
Fotó: Hajdú D. András - Origo

Az esküvő képeit nézd meg galériánkban!

Orbán Ráhel valójában már péntek óta feleség, hiszen a polgári szertartáson már kimondta a boldogító igent. Akkor egy sokkal szerényebb, rövid, de szintén csipkés ruhát választott. A templomi szertartásra viszont ragaszkodott a klasszikus, földig érő darabhoz. A különleges hátmegoldás kifejezetten gyönyörű, a hosszú fátyol pedig még előkelőbbé teszi a menyasszony megjelenését. Sajtóhírek szerint egy magyar tervező készítette a ruhát, a menyasszony sminkjét pedig az egyik barátnő.

Fotó: Hajdú D. András - Origo
Fotó: Hajdú D. András - Origo

Kattints a többi fotóért!

Az esküvő után a násznép elindult a férj, Tiborcz István családjának birtokára, ahol hagyományos lakodalomban lesz részük őzpörkölttel, borokkal és pálinkával. A hangulatról vőfély gondoskodik.

http://videa.hu/player?v=qtaFOxmg6DBmK9fa

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.