Kolbásszal tartja magát formában Horváth Éva

diéta Horváth Éva kolbász étkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Odavan a húsért Horváth Éva, aki már korábban száműzte az étrendjéből a szénhidrátokat, a tejtermékeket és a gabonaféléket.

A Tv2 Édes élet című műsorában Éva lazán hátranyúl a kocsiban, tör egy darab kolbászt és jóízűen megeszi, csak magában, kenyér nélkül.

Fotó: Szabó Balázs - Origo
Fotó: Szabó Balázs - Origo

"Tudatosan eszem húst, az esik jól, és csak nemrég lett ez divatos mint paleo diéta. Mostanra ismertem meg tökéletesen a testemet, így hogy formában maradjak gabonákat, tejterméket nem eszem, és a cukrot is kivettem az étrendemből. Nem a fogyás volt az elsődleges szempont, de fogytam is ezzel a táplálkozással" - mesélte Éva, akinek az egyetlen problémát az jelenti, hogy nem tud egy közértben vagy egy szupermarketben vásárolni.
"Bármit vennék, párizsit, virslit, mind tartalmaz glutént. Az egyetlen dolog az a kolbász és a szalonna, amit meg tudok enni. Az egészséges ételért viszont a piacra kell mennem, ahol a termelőktől, főleg a hazai termelőktől vásárolok. Húst, csirkét veszek, rengeteg zöldséget fogyasztok" - osztotta meg velünk Horváth Éva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.