VV Cristofel véresre verte barátnőjét

verés menyasszony eljárás bántalmazás VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-hős mostani áldozata menyasszonya, Vivien, akit - a nő elmondása szerint - Cristofel véresre vert.

Aki egyszer kezet emel egy nőre, az nagy valószínűséggel máskor is megteszi. VV Cristofel menyasszonyának szó szerint a saját bőrén kellett megtapasztalnia ezt. Vivien arca csúnyán feldagadt, a füléből pedig ömlött a vér, ugyanis "szerelme" annyira megütötte, hogy beszakadt a dobhártyája - írja a Blikk.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Péntek este elmentünk egy szórakozóhelyre, ott Cristofel eléggé ittas állapotba került. Már a buliban kétszer verekedésbe keveredett, féltékeny volt mindenkire. A taxiban elkezdett ütni, először kis pofonokat adott, fejbe vágott, a hajamat húzta. A taxist nem nagyon hatotta meg a dolog. Hazaértünk, én nekiálltam enni, kiverte a kezemből az ételt, azt mondta, hogy gyűlöl engem, amiért tőlem függ, mivel én tartottam el őt és a családját is" - mesélte a lapnak a bántalmazott lány. "Azt mondta, csak a pénzemért volt velem, és most, mivel részeg, ezért kijött belőle. Én válaszoltam neki higgadtan, hogy jó, rendben van, akkor menjen el. Ekkor kezdett el ököllel ütni. Becsengettek a biztonsági őrök, ő pedig befogta a számat. Csengettek még párszor, majd elmentek. Utána otthagyott" - nyilatkozta a szerencsétlenül járt nő.

A rendőrség hivatalból eljárást indít. A VV-sztár előző barátnőjét sem kímélte: anno Veronikának is kijutott az ütlegekből, ez pedig súlyosbítja a férfi jelenlegi, agresszív cselekedetét.

Véresre verték VV Cristofelthttp://www.life.hu/legykepben/20130623-veresre-vertek-vv-cristofelt-utolso-videoklipjenek-forgatasan.htmlVV Cristofel eljegyezte szerelméthttp://www.life.hu/legykepben/20130606-vv-cristofel-a-valo-vilag-szereploje-eljegyezte-szerelmet-vivient.htmlVV Cristofel két volt barátnője is a testéből élhttp://www.life.hu/legykepben/20130125-vv-cristofel-a-valo-vilag-sztarjanak-ket-volt-baratnoje-is.htmlJátszólakást is tartanak Vajnáékhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20131003-vajna-timea-es-andy-vajna-belvarosi-kislakasa-a-hal-a.htmlKözel került egy vadállathoz a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20131001-polyak-lilla-sziberiai-kistigriseket-simogatott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.