úszónő szex botránykönyv Szepesi Nikolett szexmánia munkanélküli olimpikon botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy gondban van most a kétkönyves "írónő", Szepesi Niki, mert míg könyvei és szexsztorijai szinte mindenkit érdekeltek, addig ő maga jelenleg senkinek sem kell, legalábbis ami a munkaadókat illeti. A 25 éves lány ugyanis jó ideje nem talál munkát.

"Amikor megírtam a könyvet, abba bele sem gondoltam, hogy nem tudok majd elhelyezkedni. Tisztában voltam vele, hogy nagy port kavar az Én, a szexmániás című könyvem, de eszembe sem jutott, hogy munkanélküli leszek miatta" - nyilatkozta a Blikknek az egykori úszó, aki most szembesült azzal, hogy az elmúlt hónapok eseményei mekkora hátrányt is okoztak a számára.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Szepesit minden igyekezete ellenére be sem hívják az állásinterjúkra, pedig a fiatal lány újra munkához akar látni. "Nagyon szeretnék már elhelyezkedni. A könyvek után szerencsére befolyt egy komolyabb összeg, ami miatt nem is panaszkodom, de azért jó lenne folyamatos, biztos jövedelemre szert tenni" - meséli csalódottan Niki, aki most döbbent rá arra, hogy nemcsak ismertségre tett szert, hanem igen nagy hátrányra is azzal, hogy teljesen kitárulkozott.

Így néz ki Szepesi Niki hálószobájahttp://www.life.hu/szorakozz/20131024-szepesi-niki-volt-uszono-megmutatta-lakasat-a-hal-a-tortan.htmlMindkét Gáspárt megbántotta Szepesihttp://www.life.hu/legykepben/20131024-szepesi-nikolett-a-tv2-hal-a-tortanjaban-gaspar-gyozot-es.htmlNemi szervről kapta becenevét Szepesi Nikihttp://www.life.hu/legykepben/20131012-katz-david-videojaban-szepesi-niki-rubint-reka-radics-gigi-es.htmlFekete esküvői ruhát szeretne Szepesi Nikihttp://www.life.hu/legytrendi/20130924-szepesi-niki-a-botranykonyveirol-hires-volt-uszono-eskuvoi-ruhat-probalt.htmlMegbántotta apját könyvével Szepesi Nikihttp://www.life.hu/legykepben/20130903-megbantotta-edesapjat-szepesi-jozsefet-szepesi-niki-a-botranykonyvvel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.