Hódi Pamela TV2 súlyfelesleg szülés Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak két hete született meg Berki Krisztián és Hódi Pamela kislánya, Natasa Zselyke, ám úgy tűnik, a testépítő már nagyon siettetné menyasszonya fogyását.

Az igazághoz hozzátartozik, hogy Pamela ezúttal házhoz ment a pofonért, ugyanis ő kezdte el cukkolni Krisztiánt. Azt állította, kedvese felkapott pár kilót, a hiú férfi pedig azonnal visszavágott és bálnának nevezte a nőt. Pamela egy darabig próbálta magyarázni, hogy még csak két hete szült, azért van rajta a súlyfelesleg, ám egy ponton túl elszakadt nála a cérna és sírva fakadt Krisztián kritikájától.

Forrás: www.frizbi.tv
Forrás: www.frizbi.tv

Berki Krisztián és Hódi Pamela mindennapjait hónapok óta követhetjük a TV2 Édes életében. Kérdés: vajon milyen jövő vár két olyan emberre, akik csak néha-néha képesek arra, hogy szeretettel szóljanak egymáshoz. Szeretnénk azt hinni, hogy ez az évődésnek már nem nevezhető folyamatos szájkarate csak a kameráknak szól.

Bébiszitter-castingot tartottak Berkiékhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131122-a-tv2-edes-eleteben-bebiszitter-castingot-tartott-berki-krisztian-es-hodi-pamela.htmlKamerák előtt akadt ki Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/szorakozz/20131120-berki-krisztian-kiakadt-a-tv2-edes-eletenek-legujabb-mubalhejaban.htmlMegfenyegette Pamela Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/szeress/20131120-a-tv2-edes-elet-cimu-musoraban-hodi-pamela-megfenyegette-berki-krisztiant-hogy-elhagyja.htmlBerki Krisztián közelében megnyugszik kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131113-a-tv2-aktivjaban-berki-krisztian-es-hodi-pamela-kislanyukrol-natasa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.