hegymászó díj Kiss Péter Erőss Zsolt Kancsendzönga expedíció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szakportál az év legjobbjait keresi, a jelöltek között szerepel a 45 évesen elhunyt Erőss Zsolt is.

A 4bakancs.com hegymászóportál olvasói segítségével keresi az év hegy- és sziklamászóját. Az oldalon még hétfőig lehet nevezni a posztra érdemes mászókat. A jelöltekből december 3-6. között végleges listát készítenek és kategóriákat alakítanak ki. Az eddigi állás szerint főleg a Kancsendzönga-expedíciójuk során elhunyt Erőss Zsoltra és Kiss Péterre voksoltak, de jó eredménnyel szerepel a Sisapangmát első magyarként megmászó Lesták Erzsébet is.

Erőss Zsolt és Kiss Péter Forrás: Facebook/Erőss Zsolt, MTI/Kallos Bea
Négyezres csúcsokat vesz célba Erőss Zsolt özvegyehttp://www.life.hu/legykepben/20131126-az-alpokba-indul-expediciora-eross-zsolt-ozvegye-sterczer-hilda.htmlLezárták a nyomozást Erőss Zsolték ügyébenhttp://www.life.hu/legykepben/20130904-a-rendorseg-lezarta-a-nyomozast-eross-zsolt-es-kiss-peter.htmlFeljelentést tettek Erőss Zsolt és Kiss Péter halála miatthttp://www.life.hu/legykepben/20130719-eross-zsolt-es-kiss-peter-hegymaszo-halala-miatt-feljelentest-tett.htmlEmléktáblát kapott Erőss Zsolt a Békás-szorosbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130708-eross-zsolt-elhunyt-hegymaszo-emlekere-emlektablat-avattak-a-bekasszorosban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.