Kapócs Zsóka: "Ez egy óriási nagy szerelem"

kutya színésznő TV2 Kapócs Zsóka Mokka Vizsla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Mokkájába ma reggel kutyája, a kölyökvizsla is elkísérte Kapócs Zsókát. A színésznő arról mesélt, hogy Manó mi mindenben változtatta meg az életét. 

Hét hónapja él együtt Kapócs Zsóka Manóval, a hiperaktív vizslával. A színésznő elárulta, óriási a "szerelem” a kutyával, akinek segítségével megtapasztalhatta, milyen gondoskodni valakiről.

Forrás: Kapócs Zsóka Facebook-oldala

"A kutya hatalmas felelősség. Tényleg csak az vállalja, aki a kutyatartásra alkalmas, és az állat igényeit is figyelembe tudja venni. Hálás vagyok Manónak, sok mindenre tanít" - mesélte a Life.hu-nak Zsóka és hozzátette: egy siófoki tenyészetban a kutyus választotta ki őt. A színésznő az életét is teljesen átszervezte Manó miatt, és kertes házba költözött.

Zsóka arról is beszélt, hogy korábbi kutyája, Csincsi, a bolognese 15 éves volt, amikor elpusztult. "Ő egy szobakutya volt, teljesen másképp viselkedett. Ha esett az eső, pisilni sem volt hajlandó kimenni. A vizslával pedig akkor is le kell menni, ha az embernek nincs kedve."

Danics Dóra megríkatta a mentorokathttp://www.life.hu/szorakozz/20131130-az-rtl-klub-x-faktoraban-danics-dora-megrikatta-a-mentorokat-toth-gabit-es-alfoldi-robertet.htmlOrgazmushangok az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131130-az-rtl-klub-x-faktoraban-krasznai-tunde-szabo-adam-danics-dora-csordas-akos-es-a-bytheway.htmlSzexuális életéről vallott Majkahttp://www.life.hu/legykepben/20131130-a-tv2-sztarban-sztarjanak-zsuritagja-majka-szexualis-eleterol-vallott-katz-david-riporterunknek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.