Kiderült, milyen műsort kap Sebestyén Balázs

forrás: Life.hu -
Kolosi Péter Vundersőn és Zuperszexi programigazgató műsor RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub programigazgatója cáfolta, hogy egész estés műsorról lenne szó.

Exkluzív interjút adott az Origo-nak Kolosi Péter. Az RTL Klub programigazgatója pontot tett a találgatások végére és elmondta, milyen új műsorban tűnik fel Sebestyén Balázs a sokat bírált Vundersőn és Zuperszexi után.

Új műsora lesz Sebestyén Balázsnakhttp://www.life.hu/legykepben/20131218-sebestyen-balazs-musorvezeto-egesz-estes-onallo-show-t-kaphat-az-rtl-klubon.htmlToncsi Sebestyén Balázsról álmodikhttp://www.life.hu/legykepben/20131117-balint-antonia-beszelget-a-vunderson-es-zuperszexi-musorban.htmlBörtönbe vonul Sebestyén Balázs?http://www.life.hu/legykepben/20131025-sebestyen-balazs-a-class-fm-musorvezetoje-bortonbe-vonul.htmlKolosi: "Nem manipuláltunk szavazást az X-Faktorban"http://www.life.hu/legykepben/20131215-kolosi-peter-az-rtl-klub-programigazgatoja-lerantja-a-leplet-a-bundapletykakrol-az-x-faktorban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.