Újabb gyermeket vár Stohl András párja

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
terhesség Stohl András gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra anyai örömök elé néz Stohl András párja, Ancsika - írja a Blikk. A Life.hu kérdésére a színész még csütörtökön nem kívánta megerősíteni a hírt.
Stohl András újra apai örömök elé néz! A színész kedvese, Ancsika immár le sem tagadhatná, hogy gyermeket hord a szíve alatt, ugyanis gömbölyödő pocakja és boldogságot sugárzó arca már első ránézésre elárulja, hogy hamarosan bővül a családjuk - adta hírül a Blikk.
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Kollégánk még csütörtökön ugyancsak érdeklődött a családi örömökben kiteljesedő sztárnál az új baba érkezéséről: "Erről nem szeretnék beszélni"- mondta udvariasan Stohl munkatársunknak.
Anélkül,hogy tolakodni szeretnénk, egészséget és sok-sok örömet kívánunk a színésznek és családjának!
Stohl Andrásnak beolvastak lányaihttp://www.life.hu/legykepben/20131105-stohl-andras-szinesz-lanyai-haragudtak-ra-a-legjobban-miutan-ittasan.htmlStohl: "Utolsó lettem"http://www.life.hu/legykepben/20130922-a-nemzeti-vagta-sztarfutaman-utolso-lett-stohl-andras-aki-az.htmlStohl retteg a lovas balesettőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130918-stohl-andras-a-nemzeti-vagta-jotekonysagi-sztarfutamanak-egyik-induloja-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.