Sipos Tomi fürdet és pelenkáz

Forrás: Facebook/Sipos Tomi -
apuka kislány énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sipos Tominak szerencséje van novemberben született kislányával. Az Irigy Hónaljmirigy énekese először beszélt a babáról.

Nem szívesen osztja meg a magánéletét a nyilvánossággal Tomi, aki titokban nősült és gyermekéről sem mondott túl sokat születése után. Az elmúlt két hónap alatt belerázódott az apaságba és szívesen beszél megváltozott életéről.

Forrás: Facebook/Sipos Tomi
15 kilót fogyott a válása után VV Lacihttp://www.life.hu/legykepben/20140124-15-kilot-fogyott-vv-laci.htmlTolvai Reni egyesítette családjáthttp://www.life.hu/legykepben/20140124-tolvaj-reni-megasztar-10-gyoztese-enekesno-egyesitette-a-csaladjat.htmlSzéthajtja magát Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20140124-szethajtja-magat-sarka-kata.htmlVV Lacit kiszúrta magának dr. Csernus http://www.life.hu/legykepben/20140116-vv-laci-dr-csernusnak-mar-kitarulkozott-szombathelyen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.