Hujber Ferenc A Nagy Duett ének kompromisszum Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Feri köztudottan nem könnyű eset nehéz közel kerülni hozzá. A 17 éves énekesnőnek sikerült a lehetetlen, de ezt a színésznek is nagyon akarnia kellett.

Az öntörvényű színész már attól is frusztrált, ha úgy érzi, hangi adottsága kevés a produkcióhoz. Erre még az is rátesz egy lapáttal, hogy hiába igyekszik, nem tud eléggé ráhangolódni duettpartnerére, ugyanis Gigi a hivatalos próbák után azonnal elhagyja a stúdiót.

Forrás: TV2

A páros egyik előnye pontosan abból származik, hogy a profi színész és az énekes jól kiegészítik egymást: Hujber színpadi rutinjából adódóan tud olyan instrukciókat adni, amivel még jobban feldobják a produkciót. Gigi nem hódol be vakon a színész minden kívánságának, ha nem tetszik neki valami - fiatal kora ellenére -, határozottan ellentmond.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.