prostitúció TV2 dr. Csernus Imre Havas Henrik Kelemen Anna Frizbi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta nem álltak szóba egymással, de most mégis leült egy asztalhoz Kelemen Anna és Havas Henrik. 

Kelemen Anna úgy véli, közte és Havas Henrik között mindig megvolt a kémia, és ezt nem szexuális értelemben gondolja. Hozzátette: azért egyszer rávetette magát egy kanapén, mikor még drogproblémákkal küzdött, ám azóta megérett arra, hogy komoly párkapcsolata legyen. S hogy milyen pasira vágyik? Azt is elárulja.

Forrás: TV2

Az elsődleges szempont Annácska számára a vagyon és az intelligencia, tehát az - ahogy fogalmaz -, hogy "valaki egyben legyen mentálisan" , a külső csak ezután következik. Ilyen például számára Csernus Imre, akire hamarabb ráindulna, mint Berki Krisztiánra, bár a testépítő is bejön neki.

Az egykori szőke celeb a TV2 Frizbijében kijelentette, az igaz, hogy számos férfi kitartottja volt, de ezt nem nevezné a klasszikus értelemben vett prostitúciónak. Mivel a pénz meghatározó tényező az életében, soha nem kezdene szegény fiúval, de úgy érzi, ezt nem is kell indokolni, mert teljesen érthető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.