Fekete Pákó verés ütés sógornő testi sértés fizetés feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész volt sógornője feljelentette a Didikirályt, mert állítása szerint meglökdöste és ütlegelte.

Pákó három éve volt sógornője, Edina lakásában lakik, de egy fillért sem fizet, sem lakbérre, sem a rezsibe. Annak idején Pákó könyörgött, hogy jelentsék be a lakásba, mert bevándorló lévén állandó lakcímre volt szüksége. Amikor volt párjával, Ágicával megromlott a kapcsolata, akkor sem volt hajlandó kiköltözni a lakásból és bár írásos szerződésben vállalta, hogy fizetni fog lakbért, azóta egy fillért sem látott tőle Edina – írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

Pákó múlt héten még azt mondta, ismeretlenek törtek be hozzá, és ellopták a festményeit.

Rúzsa Magdi mellé álltak rajongóihttp://www.life.hu/bulvar/20140226-kiraly-tamas-kiraly-viktor-es-kiraly-linda-edesapja-ruzsa-magdit-a-dal-zsuritagjat-kritizalta-az.htmlKirály Tamás, Király Viktor és Linda édesapja egy meggondolatlan pillanatában Facebook-posztban szólt be A Dal zsűritagjának, Rúzsa Magdinak. A Life.hu-nak elárulta, nem akarta megbántani az énekesnőt, csupán - ahogy fogalmazott - egy rossz, magányos pillanatában kicsordult belőle az elkeseredés. Magdi rajongói azonban nem hagyták szó nélkül a kritikus bejegyzést. TV + BulvárOrigoBereczkiéknek nincs humorahttp://www.life.hu/bulvar/20140226-bereczki-zoltan-szinesz-es-szinetar-dora-szineszno-letiltottak-a-roluk-keszult-bagi-nacsa-parodiat.htmlSzinetár Dóra és Bereczki Zoltán valószínűleg nem szeretnének tréfa áldozatává válni. Az egykori házaspár letiltotta a Bagi-Nacsa páros róluk készült paródiáját.TV + Bulvár--Király Tamás: Rúzsa Magdi nem következeteshttp://www.life.hu/bulvar/20140225-kiraly-tamas-kiraly-viktor-enekes-edesapja-kemeny-szavakkal-biralta-ruzsa-magdit-a-dal-zsuritagjat.htmlKirály Viktor és családja sok támadást kapott az elmúlt napokban A Dal döntője után. Először azzal vádolták őket, hogy sértődötten távoztak a verseny után, majd Király Tamás Rúzsa Magdiról írt karakteres véleménye ütötte ki a biztosítékot.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.