Sarka Kata elárulta, mennyit kap A Nagy Duettért

Forrás: TV2 -
Sarka Kata A Nagy Duett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg mindenki tudja, nem ingyen vállalják a médiaszereplést, a sorozatos próbákat, a rengeteg munkát a magyar celebek A Nagy Duett című műsorban. A velük kötött szerződés minden pontja üzleti titok, Sarka Kata azonban egy dolgot elárult.

A Nagy Duett napján Sarka Kata meg nem erősített médiahírre reagált, amely azt állítja, milliókért áll a színpadra, és szinte ugyanannyit keres amatőrként, mint a profi énekesek. Kata szerint a lap túloz, hazugságot ír és rossz színben tűnteti fel. "Nagyon sok munkánk van a Nagy Duettben nekünk amatőröknek is. Azt hiszem nagyobb kihívás hétről-hétre Fekete Lacinak, Cookynak, nekem vagy bármelyik amatőr versenyzőnek kiállni úgy a színpadra, hogy azelőtt sosem volt ilyen tapasztalatunk, mint a profiknak, akik ezt rutinból csinálják tökéletesen!" - írja rajongói oldalán.

Forrás: TV2

Kata kitért a szerződésre is, amelynek egyébként minden pontja üzleti titoknak minősül. "Annyit elàrulhatok, hogy egyetlen forinttal sem kapok többet, mint bármelyik amatőr társam a műsorban!" Hogy ez az összeg valójában mekkora, azt valószínűleg sosem tudjuk meg.

Megtudtuk, mi Sarka Kata álomhasának titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140218-sarka-kata-hasa-tokeletes-a-nagy-duettben-megmutatta-hasizmait-ime-a-tippjei.htmlA Nagy Duett közben megakadt a szemünk Hajdú Péter feleségének tökéletes hasizmain. Ebben nem lenne semmi meglepő, hiszen Kata még csak 28 éves, és sportos életet él. Attól azonban, hogy Kata már túl van két szülésen, és mindkét terhessége alatt több mint 30 kilót szedett fel, már mindjárt másként nézünk rá. Kíváncsiak voltunk, mi a szexi celebmami titka – csináljátok utána!Ez Zsír!--Sarka Kata produkciója kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/bulvar/20140217-a-tv2-a-nagy-duettjebol-sarka-katanak-es-nem-karasz-robinak-kellett-volna-kiesnie-a.htmlAhogy a Life.hu csapatának, úgy A Nagy Duett nézőinek is fájt Sarka Kata produkciója. Kommentelők úgy vélik, igazságtalanság történt, és nem Kárász Robinak és Oroszlán Szonjának kellett volna kiesnie a show-műsorból. TV + BulvárOrigoSarka Kata hangja nem, de a teste tökéleteshttp://www.life.hu/bulvar/20140216-sarka-kata-hangja-nem-de-a-teste-tokeletes-a-nady-duettben-mutatta-meg.html"A tehetség mindig átugrik egy generációt, így a gyerekeitek hatalmas énekesek lesznek" - ezzel a mondattal zárta gondolatait Kasza Tibi, miután Sarka Kata és LL. Junior produkciójukkal sokkolták le a zsűrit és a tévénézőket.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.