Aradi Balázs Munkácsy Kata Ábrahám Edit Barátok közt szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábrahám Edit után újabb két szereplő távozik az ország egyik legnépszerűbb sorozatából. Ők ugyan nem töltöttek annyi időt a sorozatban, mint a Claudiaként megismert színésznő, de a rajongók valószínűleg hiányolni fogják őket. Távozásuk okait eddig titok övezte.

A Lindát alakító Munkácsy Kata és a Balázst megformáló Aradi Balázs fiatalon kerültek a Barátok köztbe. A két szereplő most hogy távozik a sorozatból.Balázsról már hónapok óta tudjuk, hogy távozni fog, ennek most jött el az ideje. Ő valóban maga döntött a távozás mellett, míg Kata karakteréről az írók döntöttek, Linda karakterét szüneteltetik. A Balázst alakító színész elmondta, hogy semmit sem csinálna másképp, rengeteget tanult a forgatások alatt. Munkácsy Kata másfél évvel ezelőtt vette át Bartha Zsolt lányának szerepét - aki a történetben éppen apácának készül. Kata egyébként boldog párkapcsolatban él, és Balázsra is rátalált a szerelem. A videóban meg is mutatják a párjukat a kamera előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.