Ezek a párok táncolnak a Szombat Esti Lázban

Forrás: MTI/Beliczay László, Zih Zsolt -
Eszményi Viktória Heilig Gábor Cseh-Szakál Tibor Südi Iringó Szombat esti láz RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egymás ellen táncol a házaspár a Szombat Esti Lázban. Eszményi Viktória Cseh-Szakál Tibor, míg Heilig Gábor Südi Iringó oldalán koptatja a táncparkettet. 

"Táncolni ugyan szeretek, de hamar kiderült, hogy a legkevésbé sem tudok. Sokszor még az is nehezemre esik, hogy megjegyezzem az egymás után következő lépéseket. Irgalmatlan nehéz lesz. Mielőtt elvállaltam a felkérést, két-három napot gondolkodtam, hogy bírom-e fizikálisan" - mondta el a Borsnak a zenész.

Forrás: MTI/Beliczay László, Zih Zsolt

Heilig Gábor arról is beszélt, mit szól ahhoz, hogy felesége a jóképű táncossal próbál. "Azt szeretném, hogy akit szeretek, az érezze jól magát. Harminchét évnyi házasságot pedig egy kis távolság csak feldob" - vélekedik.

"Amikor kiderült, hogy ki lesz a partnerem, megnéztem az összes korábbi versenyvideóját. Tibi rendkívül elegáns, szép férfi, és nagyon jó szakember. Mióta elkezdtünk próbálni, bármit csinálok, közben számolok, rogyasztok, egyenesítem a hátam" – tette hozzá Eszményi Viktória.

A műsor idén új szabályokkal kerül képernyőre. "Négy sztárpárt kértünk fel a versenyre, ők természetesen külön-külön, egy-egy profi táncossal lépnek majd fel. Mindenki végigtáncolja az összes műsort. Nincs kiesés, de minden fordulóban a zsűri eldönti, szerinte ki a legjobb. A végső győztest a nézők szavazzák meg" - mondta el a napilapnak Schiwert-Takács László, a műsor kreatív felelős szerkesztője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.