Szinetár Dóra és szerelme is táncolnak a Szombat Esti Lázban!

Forrás: MTI/Kallos Bea -
Makranczi Zalán Szinetár Dóra tánc Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu már beszámolt róla, tavasszal a Csillag Születik helyett a Szombat Esti Láz produkcióval készül az RTL Klub. A műsor készítői szerelmespárokat szakítanak szét, hogy aztán profi táncosok oldalán csaphassanak össze egymással. Kiderült, hogy még egy pár csatlakozott a produkcióhoz.

Szinetár Dóra és szerelme, Makranczi Zalán is vállalta, hogy részt vesznek a produkcióban. A többi szerelmes párhoz hasonlóan ők sem egymással, hanem egy-egy profi táncos oldalán egymás ellen küzdenek majd.

Forrás: MTI/Kallos Bea

"Naponta három-négy órát próbálunk Angyal Andrissal, az első pár alkalom arról szólt, hogy felébresszem az alvó izmaimat, de mára már élvezem a táncot" - mesélte a BorsOnline-nak Szinetár Dóra, akinek az egyik legnagyobb segítsége volt férje, Bereczki Zoltán. A színész vigyáz közös kislányukra, amíg Dóra próbál. Makranczi Zalán párja a gyönyörű Práger Kitty lesz.

A színésznő azt is elárulta, nem félti párját a sajtótól, mivel nagykorú és okos emberről van szó. Eddig sem beszéltek a kapcsolatukról, és most is csak táncolni jöttek - idézte a színésznőt a lap, amely közben külön cikkben számolt be arról, hogy Gregor Bernadett és párja lemondták a Szombat Esti Láz produkciót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.