Amerikában építi karrierjét Tolvai Reni

Forrás: Sunhill Media -
ajánlat producer Amerika Miami énekesnő Tolvai Reni karrier Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reni élete legszebb időszakát éli, hiszen Amerikában járt egy promóciós turnén, ahol egy hihetetlen ajánlatot kapott.

Tolvai Reni élete rendben van. A karrierje felfelé ível és boldog párkapcsolatban él Kállay-Saunders Andrással, nemrégiben pedig a legnagyobb álma is teljesült.

Reni az amerikai stúdióban Forrás: Sunhill Media

„Pár héttel ezelőtt csörgött a telefonom és megkérdezték, lenne-e kedvem elmenni Amerikába egy promóciós turnéra. Sikoltoztam örömömben, hiszen eddig csak álmodoztam arról, hogy az USA-ban énekelhessek. Négy helyen léptem fel, amiből 2 Miamin belül van, valamint Brooklynban és New Jersey-ben. Két hetet töltöttem el az államokban, ahol a munka mellett jutott idő pihenésre is" - újságolta Reni, akit az egyik legsikeresebb producer, Steve Cuiffo hallgatott meg.

A pihenésre is jutott ideje Reninek Forrás:Sunhill Media

„Nagyon örültem, hogy kaptunk időpontot Steve Cuiffótól, hiszen már az is nagy dolog, hogy egyáltalán meghallgat. Mikor a stúdióban énekeltem, láttam rajta, hogy tetszik neki a hangom, de arra, amit mondott, legszebb álmomban sem gondoltam. Megkérdezte, hogy lenne-e kedvem még idén nyáron visszamenni hozzá és közösen írni pár számot. Elmondhatatlanul boldog vagyok, és alig várom a közös munkát. Biztos vagyok benne, hogy szuper dalokat készítünk majd együtt" - mesélte Reni boldogan, akinek legújabb videoklipje, a Shout is elkészült már.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.