Cooky és Hien nyerte A Nagy Duettet

Forrás: TV2 -
TV2 A Nagy Duett Majoros Hajnalka Cooky Pokorny Lia Dolhai Attila Hien Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 A Nagy Duettjének döntőjében a zsűri és a nézők szavazatai szerinti három legjobb páros énekelt a győzelemért. 

Teljes mértékben a nézőkre bízta A Nagy Duett zsűrije a döntést, hogy ki nyerje meg az énekes-szórakoztató műsort. Az ítészek csak úgy szórták a 10 pontokat, a párosok pedig fantasztikus produkciókkal szórakoztattak minket.

Forrás: TV2


Pokorny Lia és Dolhai Attila igazi fülledt erotikát hozott Zséda Fekete rúzs című dalával a színpadra, Majoros Hajni és Király Viktor pedig mindenkit - még ByeAlexet is - meglepték a Kedvesem sajátos értelmezésével. Hien és Cooky pedig egy egész cirkuszt felvonultatott nyitóprodukciójában.

A nézők úgy döntöttek, hogy A Nagy Duett harmadik évadát Cooky és Hien nyeri. A harmadik helyen - a Life.hu olvasóinak kedvencei - Majoros Hajniék, a másodikon Pokorny Lia és Dolhai Attila végeztek. Gratulálunk!

VV Iza nyerte a párbajthttp://www.life.hu/bulvar/20140330-az-rtl-2-valovilag-6-cimu-musoranak-parbajan-vv-iza-es-vv-charlotte-csapott-ossze.htmlAki igazi cicaharcra számított a ValóVilág 6 vasárnap esti párbaján, nem csalódott. A stúdióban két "ősellenség" Iza és Charlotte csapott össze egymással. TV + BulvárRTLKLUBVV Iza nyerte a párbajthttp://www.life.hu/bulvar/20140330-az-rtl-2-valovilag-6-cimu-musoranak-parbajan-vv-iza-es-vv-charlotte-csapott-ossze.htmlAki igazi cicaharcra számított a ValóVilág 6 vasárnap esti párbaján, nem csalódott. A stúdióban két "ősellenség" Iza és Charlotte csapott össze egymással. TV + BulvárRTLKLUBVV Viki összeomlotthttp://www.life.hu/bulvar/20140330-az-rtl-2-valovilaganak-jatekosa-vv-viki-osszeomlott-es-zokogott.htmlA mindeddig kötélidegzetűnek mutatkozó nagyszájú lány kiborult. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.